BEYKOZ’UN AĞIZ TADI “LİKOZ KAFE-RESTAURANT” İLE DEĞİŞİYOR

07-10-2018 3313 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz’un siyaset, ticaret ve sivil toplum hayatının en önde gelen isimlerinden olan Mustafa Demir, eski adı ile Tolon Restaurant olan işletmeyi, Likoz Kafe Restaurant olarak baştan başa yenileyerek dünya mutfağının leziz ürünlerini, usta bir ekip ile Beykozlulara ve toplumun her kesiminden olan tüm müşterilerine sunmaya başladı.


Mustafa Demir çok yakın dostu Araf Yapı İnşaat firmasının sahibi Mahmut Sevim ile yoğun istişareleri ve uzun süren hazırlık döneminden sonra, ortaya mükemmel bir mekan çıkartarak işletmeyi Beykoz envanterine kazandırdılar.


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, İBB Başkan Danışmanı Adem Sefer, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ile Ana Kademe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz ile Ana Kademe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Tuncer Dede, CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Tonya ve çalışma arkadaşları, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük, SGK Müdürü Ferda Özkalender, Bağcılar İlçe Seçim Kurulu Müdürü Ümmühan Ayan, Kavacık Mahallesi Muhtarı Yusuf Kesici, Akbaba Mahalle Muhtarı Yüksel Kılıç, İHH Beykoz Şube Başkanı Uğur Yoleri, TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, eski Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öksüz, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Başkanı Ziya İnik, Rizeliler Dernek Başkanı Mikail Akyıldız, Batumlular Dernek Başkanı Ali Kemal Kılıç, Samsun Dernek Başkanı Ömer Altun, Bayburtlular Dernek Başkanı Salih Kılıç, Antep Tatlı Dünyası Sahibi Taner Mert, Kavacık Et Mangal Sahibi Ekrem Tuncer, eski Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Zekai Emeç ve Adem Öztürk, Vizyon 58 TV’den Esra Polat, Ressam ve Zerzevat Mahallesi Muhtar Adayı Zeynep Güneş, Ebru Sanatçısı Nezahat Koptagit, Beykoz Yerel Basın mensupları ve Demir ailesinin arkadaş, komşu, müşteri ve tanıdıkları kurdela kesiminde görebildiklerimiz oldular.


Belediye binasındaki makamından Likoz-Kafe Restaurant’a kadar beraberindekiler ile birlikte yürüyerek gelen Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek işletmenin kurdelasını, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı M.Hanefi Dilmeç, İşletme Sahibi Mustafa Demir ve Eşi Nezihe Demir ile birlikte kesti. İşletmenin kurdela kesim duasını bizzat kendisi yapan Çelikbilek, hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu.


Öğleden sonra gün boyu süren açılış ziyaretlerinde oldukça kalabalık bir konuk kitlesi Demir ailesini yalnız bırakmadı.


Tüm katılanlara işletmenin açılışa özel ürünlerinden ikram edilirken konuklar bol bol sohbet etme şansı buldular. Konuklarını gerek işletmeye gelirken bizzat karşılayan Nezihe-Mustafa Çifti aynı hassasiyetlerini yolcu ederken de gösterdiler.


Beykoz, İstanbul ve özellikle Boğaz hattına oldukça farkındalıklı hizmet sunmak için hizmet vermeyi planlayan Likoz Kafe Restaurant’ın sahibi Mustafa Demir’i tebrik ediyor. Kendisine ve tüm ekibine iyi çalışmalar dileriz.  

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,LİKOZ KAFE RESTAURANT,Mustafa Demir

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


07-10-2018 3313 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 573
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1071
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 531
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 442
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 494
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 435
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 633
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 492
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1111
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 974
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 838