TRAKYA VE BAYBURT GECESİNDE “SAHNE DİLE GELDİ”

09-08-2018 2386 Yorum yok. Yorum Ekle

Sacit Kaya Başkanlığındaki Beykoz Trakyalılar Derneği ve Salih Kılıç Başkanlığındaki Beykoz Bayburtlular Derneği Yönetimleri, Tarihi Beykoz Çayır Festivalinde sergiledikleri kültür performansları ile davetlilerine farklı bir akşam yaşatmanın gururunu yaşadılar.


Sacit Kaya ve Salih Kılıç Başkanlar Beykoz Trakyalılar etkinliklerinin vazgeçilmezleri olan Mehteran ekibiyle tüm stantları dolaşarak Dernek Başkanları ve Yönetimlerini kendi stantlarındaki ikramlara ve ardından da sahnedeki protokol alanına bizzat davet ettiler. Ve sonrasında tüm dernek başkan ve yönetimleri yine mehteran eşliğinde protokol alanına girdiler.


Mehteran ekibi, kendilerine has disiplinleri ile önce İstiklal Marşımızı sonrasında da kahramanlık ezgilerimiz ve marşlarımızdan olan programlarını yoğun alkışlar eşliğinde bitirdiler.


Gecenin doğal ev sahibi Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek başta olmak üzere, belediye yöneticileri, eski ve yeni meclis üyeleri, muhtarlar, siyaset, sivil toplum, spor, eğitim ve sanat camiasının temsilcileri protokol konukları olurken, her iki ilin mensupları ve Beykozlular bu güzel geceye destek verenler oldular.


Dernek Başkanları ve Yönetimleri sahneye davet edildiğinde konukları ilk selamlayan Bayburtlular Derneği Başkanı Salih Kılıç oldu. Kılıç, kısa ve öz cümleler ile gerçekleştirdiği konuşmasında tüm konuklarına katılımlarından dolayı teşekkür ederken, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e böylesi ortamın hazırlanması ve dernekler birliği üyelerine kültürlerini yansıtma adına verdiği destek için de ayrıca teşekkür ediyorum dedi.


İkinci olarak ta sivil toplum camiasındaki hareketliliği bilinen ve kurduğu farkındalıklı stant ile alanda tüm dikkatleri çeken, Trakyalılar Derneği Başkanı Sacit Kaya sözü aldı.


Kaya, etkileyici konuşma yapısıyla tam mikrofon adamı olduğunu kanıtlayarak mikrofonun hakkını verdi. Sacit Kaya etkinliklerine başta Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek olmak üzere festivale gelen tüm konuklarını selamlayıp hoş geldiniz dedikten sonra, derneğinin tarihsel konumunu verdiği çarpıcı örnekler ile güncelleyerek, günümüz yaşamına endeksleyen başarılı sunumunu bitirdikten sonra protokol alanındaki tüm konukları isimlerini tek tek sayarak sahneye davet etti.


Protokol konukları şaşkınlık içerisinde sahnedeki yerlerini almasından sonra, Sacit Kaya özellikle gelişine mehteran ekibinin eşlik etmesi isteğiyle Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i selamlama konuşması için sahneye davet etti.


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek yaptığı konuşmada ortaya konulan kültür mozaiği için Trakya ve Bayburt Dernek Başkan ve Yönetimlerini ortaya koydukları güzelliklerden dolayı tebrik edip, festival alanındaki tüm konuklara da hoş geldiniz diyerek teşekkür etti.


Her iki Dernek Başkanı da Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e kültürlerin birleşmesine olan katkılarından dolayı plaket takdim ederek tekrar teşekkür ettiler.


Gecenin müzik adına mehteran gösterileri ile başlayan ilk bölümünden sonra Bayburtlu sanatçı Devran sahne alıp performans gösterirken, THM’nin ünlü ismi ve TRT Sanatçısı Arif Şentürk kendisine özgü özel repertuvarı ile geceye damgasını vurdu.


Gece başlamadan önce olduğu gibi bittikten sonra da Trakya ve Bayburt stantları etkinliğe katılanların yoğun ziyaretlerine sahne oldu.


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek gecenin sonunda Trakyalılar standına gelerek samandan yapılmış otağda her iki derneğin yönetimlerine teşekkür ederek onlara çağ kebabı ikram etti.

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Trakya,Bayburt,Beykoz Çayır Festivali,Beykoz Belediyesi,Yücel Çelikbilek,Sacit Kaya,Salih Kılıç

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


09-08-2018 2386 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839