BİSK YÜCEL ÇELİKBİLEK’İ ZİYARET ETTİ

29-07-2018 2572 Yorum yok. Yorum Ekle

Geçtiğimiz günlerde genel kuruldan çıkan, Asım Özdemir Başkanlığındaki Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği (BİSK) Yönetimi ve Kulüp Başkanları, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e nezaket ziyaretinde bulundu.


Tatil gününde bile ziyaretçilerine randevu veren Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, konuklarını Belediye Toplantı Salonunda kabul ederken, tüm konuklar ile tek tek tokalaşarak hoş geldiniz dedi.


BİSK Başkanı Asım Özdemir yaptığı açılış konuşmasında, kurumlarının yeni genel kuruldan çıktığını, bu vesileyle yeni yönetim kurulu olarak ziyaret gerçekleştirdiklerini ve bugüne kadar ilçe spor camiasına yapılan hizmetlerden dolayı ve kendilerini kabul ettiği için Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e teşekkür ederek, yeni dönem çalışma programlarını, ihtiyaç ve taleplerini dosya olarak Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e sundu.


Tüm katılımcılar kulüpleriyle birlikte kendilerini tanıttıktan sonra, spor kulüplerine yapılan hizmetlerden dolayı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e teşekkür ederken, bazı kulüp başkanları da kulüplerinin sıkıntılarını dile getirmeyi ihmal etmediler.


Antrenman sahası olmayan kulüpler, yeni spor sahası yapılandırılmasını ve sahası olmayan kulüplerin kullanımına verilmesini talep ederken, bazı kulüplerde tespit ettikleri hazine arazilerinin görüşülerek kulüplere tahsisi konusunda yardım talepleri oldu. Ayrıca Beykoz Merkez Mahallesi girişindeki Beykoz Spor Kulübü’nün Belediye’ye geçen binasının durumu ve yine Beykoz Stadının durumu sorulurken, Marmara Üniversitesi’nin de sahalarını antrenman için kullandırmadıkları bildirilmesi Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e yapıldı.


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek sorulara genel cevap verirken, Beykoz girişindeki binanın tamamlandıktan sonra Beykoz Belediyesi Spor Kulübüne verileceğini ve Beykoz 1908 A.Ş’nin de kullanabileceğini,


Marmara Üniversitesi’nin antrenman sahasının kulüpler tarafından kullanılmasıyla ilgili protokol yapıldığını, buna rağmen kulüplerin sahadan yararlanamadığını yeni öğrendiğini ve bu konuyla ilgileneceğini belirtirken, “Saha yapımıyla ilgili arazi sıkıntımız var. Söylediğiniz gibi sizin tespit ettiğiniz, bizim gözümüzden kaçan yerler varsa hemen dilekçe ile bildirin araştıralım, ilgili kurumlar ile irtibata geçelim.” şeklinde konuşurken, yaklaşan yerel seçimlere kadar, şuanda mevcut olan projeleri tamamlamaya çalışacaklarını ve dosya halinde sunulan ihtiyaçların da elden geldiği ölçüde yerine getirileceğini belirtti. 


Hatıra fotoğrafının çekilmesinden sonra Çelikbilek, konuklarını tek tek uğurladı. Topluluk belediye önünde de hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra bir süre Gümüşsuyu Spor Kulübü tesislerinde kendi aralarında sohbet etme fırsatı buldu. 

Haber Kaynağı: Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği,BİSK,Asım Özdemir,Beykoz Belediyesi,Yücel Çelikbilek,Ziyaret,Spor



29-07-2018 2572 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 491
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787