ŞAHLANIŞ HAREKETİ KIZILCAHAMAM HAVASI ALDI

16-07-2018 3577 Yorum yok. Yorum Ekle

Siyasi Partilerin, Spor Kulüplerinin ve Sivil Toplum Kuruluşlarının, değerlendirme ve mevcut motivasyonlarını artırmak düşüncesiyle gelenek haline getirdikleri Kızılcahamam Çalıştay geleneğine Şahlanış Hareketi’de uydu.


Şahlanış Hareketi Kurucu Lideri Murat Altun ve Genel Başkanı Mehmet Mahmut Yıldız ile uzun yıllara dayanan dostluğuma istinaden, geçmişte de Şahlanış Hareketi’nin Gaziantep yapılanmasını Gaziantep’e giderek takip ettiğim için duyum aldığım, Kızılcahamam Çalıştayına da katıldım.


Tüm siyaset ve sivil toplum dünyasının ilgi odağı olan Şahlanış Hareketi Yönetimi’nin siyasi liderler başta olmak üzere, toplumun kanat önderleri ile yaptığı görüşmeler, kısıtlı şartlarda da olsa basına yansıdığı kadarıyla görmekteyiz.


Şahsımı dost kabul ederek, çalıştaylarının içerisine kabul eden, Şahlanış Hareketi Yöneticilerinin, Kızılcahamam çalışmalarının detayları için kurumsal açıklama yapıldığından girmeyeceğim.


Ne var ki, uzun yıllardır takip ettiğim, Şahlanış Hareketi çalışmalarının halk arasında büyük kabul gördüğünü ve halkın artık bu hareketin çalışma programlarında kendilerini daha çok görmek istediklerini analiz ettim. Sanırım bir süre daha devam eden üst düzey siyasetçiler, iş dünyası temsilcileri ve kanat önderleri ile görüşmeler paralelinde, seri şekilde yurdun değişik illerinde veya bölgelerinde yapılacak yeni çalıştaylar sonrasında Şahlanış Hareketi’nin vatandaşa direkt dokunacak hale geleceğini tahmin ediyorum.


Şahlanış Hareketi Yönetiminin Kızılcahamam Çalıştayı sonrasında Yerel Basın ile paylaştıkları Kamuoyu Bilgilendirmelerini orijinal hali ile aktarırken, başta Hareketin Kurucu Lideri Murat Altun ve Genel Başkan Mehmet Mahmut Yıldız şahsında tüm Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim.


KAMUOYUNUN DIKKATINE..!

Şahlanış Hareketi Ankara Kızılcahamam da istişare kampı gerçekleştirdi.

Şahlanış Hareketi yol haritası, 24 Haziran seçim sonuçları ve etkileri, yeni sistem, ülke ve dünya gündemi üzerinde istişareler gerçekleştirdi.

Ortak aklı hakim kılmak ve her alanda yeni kazanımlar oluşturmayı hedefleyen istişare toplantısına, Dayanışmacı ve Toplumcu Şahlanış Hareketinin Kurucu Lideri Murat Altun, Genel Başkan Mehmet Mahmut Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

GÜNDEM:

1. 24 Haziran seçim sonuçlarının, genel ve parti bazlı değerlendirilmesi. Kazanan neden kazandı, kaybeden neden kaybetti.

2. Getirilen yeni sistemin muhtemel olumlu ve olumsuz yönleriyle değerlendirilmesi.

3. Ülkenin iç ve dış ilişkilerde karşılaşacağı muhtemel sorunlar ve bunlara karşı sergilenmesi gereken tavır birliği.

4. Ekonomik olarak ülkemizin ve vatandaşımızın içinde bulunduğu ortamın değerlendirilmesi. Bu konuda bir rapor hazırlanarak yönetim kademelerine ulaştırılması.

5. Seçim sonrası ortaya çıkan tabloda Şahlanış Hareketinin yerinin nerede olacağı ve nasıl bir çizgi izlenmesi gerektiğinin değerlendirilmesi.

6. Şahlanış Hareketi’nin kitlesel gücünün, üye sayısının artırılması yolunda izlenecek yöntemler.

7. Çalışmalarımızın halka indirilmesinde medya ile daha yakın diyalog içerisinde olunmalı.

8. Şahlanış Hareketi’nin kendi ekonomik yapısını güçlendirmek için yapması gerekenler.

9. Genel değerlendirme ve kapanış.

İçinde bulunduğumuz ortam itibariyle ülkemizin ilk derdinin siyaset olmadığının, siyasi farklılıklara itibar edilmeden yönetim kademelerinde kendilerine güvenilir, arka planı olmayan donanımlı insanlara gerek olduğu sizlerin de takdirleridir.

Türkiye’nin bundan sonraki yapılanması içinde bilgi, kariyer ve donanımıyla hareketimizin kadroları, bilgi ve birikiminden istifade edilmesi Ülkemiz ve Milletimizin yararına olacaktır.

Şahlanış Hareketi, bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da hak bildiği, doğru bildiği, memleket ve millet yararına gördüğü her hareketin, her adımın yanında olacak, bu adımı atanları destekleyecektir.

Bu durum muvacehesinde yaptığımız faaliyetlere dahil olmak ve Başkanlık Kurulumuz, 24 Haziran seçimleri sonrası Şahlanış Hareketinin geleceğe dönük stratejisini belirlemek üzere Ankara- Kızılcahamam’da belirlenen gündemle ilgili bir istişare gerçekleştirildi.

Önemli konuların ele alındığı istişare kampı sonunda bütün Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları, Kanaat Önderleri, Sendikalar, Uluslararası Kuruluşlar ve Basın Kuruluşları ile görüşme yapılması ve bu görüşmelerin bundan sonraki çalıştaylarda değerlendirilip faydalı bölümlerinin kammuoyu ile paylaşılmasına azami dikkat edilecektir.

ŞAHLANIŞ HAREKETI



Fotoğraf Galerisi


16-07-2018 3577 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 486
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787