Asım Özdemir Güven Tazeledi

01-07-2018 3681 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Amatör Spor Kulüpler Birliği(BİSK) Olağan Genel Kurulunu Beykoz Taraftarlar Derneği lokalinde gerçekleştirirken mevcut Başkan Asım Özdemir tek listeyle katıldığı seçimde tüm katılımcıların oyunu alarak güven tazeledi.


Beykoz Poyraz iş hanındaki birlik merkezinde toplanan BİSK üyelerinin genel kurul saati geldiğinde binanın en üst katında bulunan Beykoz Taraftarlar Derneği lokaline geçmeleriyle olağan genel kurul başladı.


Çok imzalı bir önergeyle Olağan Genel Kurul Divan Heyetine Feramuz Erdin Başkan, Erdem Göktürk ve Tolga Arat’ta Divan Üyeliğine oy birliği ile getirildiler.


Taraftarlar Derneği’nin tamamen dolduğu genel kurulda Divan Başkanı Feramuz Erdin Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı daveti sonrasında gündem maddelerini işletti, maddeler hakkında görüş belirten olmayınca yapılan oylamada tüm gündem maddeleri oy birliği ile kabul edilmesiyle eski yönetim ibra edilmiş oldu.


Divan Başkanı tarafından seçim adına listeler olup olmadığı sorulduğunda Asım Özdemir’in Başkan olarak belirtildiği tek liste genel kurul üyelerine okuduktan sonra yapılan seçim ile Asım Özdemir Başkanlığında yeni yönetim oluşturulmuş oldu.


Elmalı Spor Kulübü Başkanı Yusuf Dinç, Akbaba Spor Kulübü Başkanı ve Akbaba Muhtarı Yüksel Kılıç, Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetiminden Erkan Balkan, Ortaçeşme Spor Kulübünden Ramazan Ergin, Anadolu Hisarı Turizm Kalkındırma Derneği Başkanı Mustafa Babuz yeni yönetime başarılar diledikten sonra yeni Başkan Asım Özdemir teşekkür konuşması yaptı.


Özdemir, “ Spora gönül veren herkesi muhalefet bile olsa saygı duyuyorum. Zaman zaman hata olabilir, bu ben olabilirim başka arkadaşlarımız olur önemli olan hatadan dönebilmektir. Sayın Başkanımız Ali Düşmez ve Bakanımız Beykoz için bir şans ve bu şansı Belediye Başkanımızın da destekleriyle yaşama geçirdik ve yeni dönemde de devam edeceğiz. Başkanımız Ali Düşmez’in girişimleriyle Amatör Spor Kulüpleri destek görmeye başladı.


Bizler ilgili kurumlar ile kulüplerimizin arasında köprü oluşturup taleplerin planlı ve programlı  şekilde ulaştırılmama yardımcı olup sonra da takipçisi oluyoruz. Bunun en belirgin örneği çalışmalarına yeni başlanan Gümüşsuyuspor sahasının düzenlenmesidir.


Kulüpler Birliği’nin vizyonunu daha çok ön plana çıkartmaya çalışacaklarını kendilerine hep yardımcı olup Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ASFK Başkanı Ali Düşmez ve Spor Genel Müdürü ile Spor Bakanına teşekkür etti.


Dilek ve temenniler bölümünde ise BİSK Sekreteri Mustafa Babuz Ankara’da bir toplantıda Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın Asım Ağabey diyerek sarılıp öpüşmelerinden duyduğu memnuniyeti duygusal bir ses tonuyla dile getirmesi ve Asım Özdemir’in konuşmasında ise BİSK Üyelerinden Muhammed Yüksel’in spor müsabakalarında oluşturulan sloganlar gibi araya girerek, “Boşa Yorulma Başkan Sen Beykoz’un Spor Cumhurbaşkanısın” sözleri konuklardan büyük alkış aldı.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


01-07-2018 3681 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 566
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1069
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 528
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 439
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 492
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 433
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 627
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 490
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1109
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 972
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 835