Asiye Yılmaz “ Cumhuriyete borcum var ve Milletvekili Aday Adayıyım”

10-05-2018 5322 4 yorum. Yorum Ekle

Ülkemizde ki siyasi gündeminin, bir anda seçim odaklı değişmesi, Asiye Yılmaz’ı üstlenmiş olduğu yeni misyonunu, uzun yıllarını birlikte geçirdiği çekirdek arkadaş gurubuyla paylaşarak, siyaset işleyişine de yeni bir soluk getirdi.


Türkiye’nin dünya sıralamasındaki önemli ve prestiji yüksek olan üniversitesinden mezun olan ve üst düzey yöneticilik yapan Asiye Yılmaz’ın İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını paylaştığı arkadaş grubu buluşmasına, bir yakın dostumuzun daveti ile bizde gazete kimliğimizin dışında dost olarak iştirak ettik.


Yakın arkadaş grubu içerisinden birkaç kişinin dışında, kahvaltı ortamının Beykoz Karlıtepe de boğaz manzarası oldukça güzel Mekân Plus’ta yapılan genel bir kahvaltı olarak algılanmaktaydı.


İlerleyen süreçte Asiye Yılmaz’ın(siyasette farklı olan bir davranış biçimiyle) oldukça samimi ve içten bir sunum yaparak aktardığı bilgilendirmesiyle tüm davetliler, kahvaltı ortamının çekirdek bir arkadaş ve dost grubuna özel yapılmış Milletvekilliği Aday Adaylığı açıklaması olduğunu anlayabildi.


Yakın arkadaş grubu mükemmel bir boğaz manzarası ve bir o kadar da güzel servis edilen Mekan Plus’ın kahvaltı ortamında Asiye Yılmaz içeriğinde oldukça anlamlı sözlerin olduğu açıklamasını gerçekleştirdi.


Asiye Yılmaz “Gelişen siyasi gündemin ışığında yakından takip ettiğim İYİ Parti yol haritasıyla ilgilenirken, Öz güven ve prestij kaybeden hak ve hukukun, adalet duygusunun yok edildiği, sınır ve can güvenliğinin olmadığı, ekonomik çöküşün hızla gerçekleştiği Ülkemde yeniden yapılanma sürecinde Partimin politikaları, vizyonu ve misyonu doğrultusunda Cumhuriyete borcu olan bir kadın ve birey olarak siyasette etkin rol alabilmek ve Ülkeme hizmet edebilmek amacı ile siyasete girdim ve Milletvekilliği Aday Adaylığına başvurdum. Kadın olarak önümüzdeki seçimlerin köprüden önce son çıkış olduğunu düşünüyorum. Utkularımı gerçekleştirebilmek amacı ile tutkularımın peşinden gidebilmeyi bilgi, görüş ve onaylarınıza sunuyorum.” dediğinde salonda alkış tufanı oluştu.


Yılmaz açıklamasının devamında “siz çok yakın dostlarım ile paslaştığım kararımı İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı ile yapacağımız program sırasına göre hedeflerimi ortaya koyarak sahaya indireceğim. Sizlere sıkça anlatacağım çalışma programıma inandığınızda “siyasi çalışmalarıma  destek istiyorum.” diyerek sözlerini bağlayarak tebrikleri kabul etti. Kahvaltılı toplantıya İYİ Parti İl Başkanlığında ki görüşmede sonrası Asiye Yılmaz'ın davetlisi olarak 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Sanatçı Burhan Çaçan'ın ağabeyisi Orhan Çaçan ve 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Dr. Suat Sarı'da konuk olarak katılanlardan oldu.


Bu güzel ve oldukça samimi dost kahvaltısına dostumuz Derya Livanalıoğlu’nun daveti ile Gazetemizden Genel Yayın Koordinatörümüz Ozan Derviş, Köşe Yazarımız ve Kavacık Antep Tatlı Dünyasının Sahibi Taner Mert ve eşi Ayşegül Mert’te konuk olarak katıldı. Taner Mert ve eşi  aile içi hayırlı bir iş için İstanbul dışına çıkacaklarından, davete kısa bir süre uğrayıp ayrılmak zorunda kaldılar. Hiç haber yapma düşüncemiz olmayan dost grubu kahvaltısının güzelliğinden ev sahibi vasıtasıyla tüm katılımcıların iznini alarak haberleştirdik.


Bu güzel dost ortamında olmamızı sağlayan Derya Livanalıoğlu’na teşekkür ederken, Asiye Yılmaz’ı İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekilliği Aday Adaylığı müracaatını, gerekçeleriyle birlikte ortaya koyduğu farkındalıklı medeni cesaretinden dolayı tebrik ederek, başarılar diliyoruz.

  

 

Anahtar Kelimeler : İYİ Parti,İYİ Parti İstanbul İL Başkanlığı,İYİ Parti Beykoz İLçe Başkanlığı,Asiye Yılmaz,Derya Livanalıoğlu,Meral Akşener,Politika,Milletvekili Aday Adaylığı



10-05-2018 5322 4 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

yüksel seymen 10-05-2018

her şey iyi olucak

yolun açık olsun artık tamam demek zamanı

Hatice Kul 10-05-2018

Türkiye İYİ olacak

Memleketimizin Asiye Hanim gibi eğitimli, aydın, yürekli ve vatanını gönülden seven cesur kadınlara ihtiyacı var. Her zaman yanındayız. Yolun acik olsun güzel gönüllü güzel insan..

Hatice Kul 10-05-2018

Türkiye İYİ olacak

Memleketimizin Asiye Hanim gibi eğitimli, aydın, yürekli ve vatanını gönülden seven cesur kadınlara ihtiyacı var. Her zaman yanındayız. Yolun acik olsun güzel gönüllü güzel insan..

Caca 11-05-2018

Asiye Yılmaz milletvekili aday adayı

Asiye cim , geleceğimizin senin gibi eğitimli, aydın ve memleketini gönülden seven cesur kadınlara ihtiyacı var. Bu yolda attığın cesur adımlardan ötürü tebrik ediyorum,

Toplam 4 yorum bulundu. 1-4 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SEÇİME ÇEYREK KALA

27-02-2024 Yorum yok. 921
Neyir Erkan Şişman

Söz Kimde?

27-02-2024 Yorum yok. 656
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

KİRLİ SEPETİ…

27-02-2024 Yorum yok. 828
Yaprak Akın

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ

27-02-2024 Yorum yok. 674
Cüneyt Pulant

Beykoz’da Yerel Seçim

27-02-2024 Yorum yok. 507
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

BENİM ADIM EROS

27-02-2024 Yorum yok. 405
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 446
Erdal Uzuner

YEREL SEÇİME DOĞRU

27-01-2024 Yorum yok. 749
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1056
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 907
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 766