TRAKYALILAR BEYKOZ’DA BALKAN RÜZGARI ESTİRDİ

08-05-2018 3975 1 yorum. Yorum Ekle

Sacit Kaya Başkanlığındaki Beykoz Trakyalılar ve Rumeli Balkan Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi, Rüzgarlıbahçe Salon Asr-ı Mekan’da KARDEŞLİK gecesi adını verdikleri, yemekli bir etkinliğe imza attı.


Gecenin Onur Konuğu, Türk Siyaset tarihinin önemli ismi eski Sağlık ve Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile diğer katılımcılar gece boyu “Rumeli Balkan” yolculuğu yaptılar.


Dernek Yönetimi, yıl içerisinde yaptıkları etkinliklerde örf, adet ve geleneklerini unutmadan Beykoz, İstanbul, Türkiye ve Dünya gündemini sıkı takip ederek etkinliklerini gerçekleştirmekte.


Gerek gazetemizin internet sitesine gerekse sosyal medyanın arama motorlarına Beykoz Trakyalılar Derneği diye yazıldığında birbirinden farklı birçok etkinliği görme şansı bulacaksınız.


Gecenin Onur Konuğu eski Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu dışında geceye, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altınay, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nun Danışmanı Taner Mustafaoğlu, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve Yönetimi, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz ve Yönetimi, BBP Beykoz İlçe Başkanı Bilgehan Murat Miniç, Sultanbeyli Belediye Meclis Üyesi Ali Kılıç, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Okan Uzun, Aydın Habil, Cavit Gül ve Hakkı Emanet, eski dönem Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Zekai Emeç ve Adem Öztürk, Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Nevin Çalışkan, Beykoz Seçim İşleri Müdürü Ümmühan Ayan, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Mamur, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Taner Mert, Beykoz Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Ressam Zeynep Güneş, Kartal Balkanlılar Derneği Başkanı Olcay Özgül, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği ve Beykoz Erzurumlular Derneği Başkanı Ziya İnik, Beykozlu Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız, Beykoz Batumlular Derneği Başkanı Ali Kemal Kılıç, KASDER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, Beykoz Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Tahir Soylu, Beykoz Artvinliler Dernek Başkanı Mehmet Uzun, Akbaba Muhtarı Yüksel Kılıç, Rüzgarlıbahçe Muhtarı Sedat Altun, Çiğdem Muhtarı Murat Erdal, İncirköy Muhtarı Şefik Yavuz, Beykoz Merkez Muhtar Adayı Alaattin Kılıç, Beykoz Yerel Basınından Beykoz Gündem, Beykoz Olay, Özgün Haber ve Doğuş Haber gecede adı yazdırılan protokol davetlileri oldu.


Dernek Başkanı Sacit Kaya’nın selamlama konuşmasından sonra yapılan protokol konuşmalarında Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altınay, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve eski Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu kullandıkları ortak dilde, Ülkemizin Kurucusu Atatürk’ün Rumeli ile olan bağlantısı ve Rumeli Balkan Türkleri’nin tarihsel niteliğini güncelleyerek önemine vurgu yapıp, sürece katkı koyan Dernek Başkanı Sacit Kaya ve Yönetimini tebrik ederek tüm katılımcılara teşekkür ettiler.


Gecenin sunumunu Doğuş Haber gazetesinden Ozan Derviş yaparken, Bayrampaşa “Vardar’ın Üstünde Rumeli Folklor Ekibi” Beykozlu Müzisyenler Ahmet Baş ve Memoli’de gecenin müzik elçileri oldular. Ayrıca Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve Adem Öztürk’te okudukları birer türkü ile geceye ayrı bir katkı koydular.

  


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


08-05-2018 3975 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Hasan Senol 09-05-2018

tebrik

Sacit kardesimi hazırladıgı program icin tebrik ederim .böyle programların devamını dilerim sacit kardesime basarılar dilerim.

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

SEÇİME ÇEYREK KALA

27-02-2024 Yorum yok. 921
Neyir Erkan Şişman

Söz Kimde?

27-02-2024 Yorum yok. 656
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

KİRLİ SEPETİ…

27-02-2024 Yorum yok. 828
Yaprak Akın

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ

27-02-2024 Yorum yok. 674
Cüneyt Pulant

Beykoz’da Yerel Seçim

27-02-2024 Yorum yok. 507
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

BENİM ADIM EROS

27-02-2024 Yorum yok. 405
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 446
Erdal Uzuner

YEREL SEÇİME DOĞRU

27-01-2024 Yorum yok. 749
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1056
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 907
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 766