Beykoz Kent Konseyinden 8 Mart’a Özel

10-03-2018 3053 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi Kent Konseyi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezinde etkinlik düzenledi.


Emin Yavuz Başkanlığındaki Beykoz Kent Konseyi, Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezinde 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel dolu dolu bir programa imza attı.


Fuaye alanında düzenlenen “Kadına Değer” resim sergisi, kokteyl ve canlı müzik dinletisi ile başlayan programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Selim Çelenk, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’nın eşi Fatma Katırcı, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Av. Yakup Özbek, Beykoz Belediye Başkan Danışmanı Nevin Çalışkan, Kadın ve Demokrasi Derneği Temsilcisi Av. Pınar Hacıbektaşoğlu, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Ak Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Arıkan Çalışkan, Beykoz SGK Müdürü Ferda Özkalender, Beykoz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük, Beykoz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necla Çağlayan, Yeşilay Beykoz Şube Başkanı Nejla Sümer, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çubuklu Muhtarı Hüsnü Kolcu, Acarlar Musiki Topluluğu Şefi Ayşe Tunalı, TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe,  Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Asım Özdemir ile Spor Kulübü Başkanları, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı Ziya İnik, STK Temsilcileri ve Beykozlu Şehit Kemal Zeren’in ailesi programa katılan isimler oldu.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını Beykoz Kent Konseyi Başkanı Emin Yavuz adına eşi Saliha Yavuz yaptı. Yavuz ”Doğumdan ölüme kadar hayatın her alanında varlıklarını hissettiğimiz, bizleri biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü kutluyorum.” dedi. Saliha Yavuz’un konuşmasının ardından Kent Konseyi Başkanı Emin Yavuz eşine çiçek takdiminde bulundu. Çiçek takdiminin ardından Başkan Emin Yavuz misafirlerini selamlayarak programın oluşmasında emeği geçen Beykoz Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Arzu Tamer, Gül Bağdatlı ve Elif Çelik’i sahneye davet ederek kendilerine yine Yürütme Kurulu Üyesi Gökhan Taneri Vural ile birlikte çiçek takdiminde bulundu.


Program, Beykoz’da Kadın, Anne ve Öğretmen dendiğinde akla gelen ilk kişi, Beykoz Kent Konseyi Kadın ve Aileden Sorumlu Yürütme Kurulu Üyesi Rafet Şişmanoğlu’nun eşi Zülal Şişmanoğlu’nun konuşmasıyla devam etti. Zülal Şişmanoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe katılanları selamlayarak günün anlam ve önemini bildiren konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasının ardından Rafet Şişmanoğlu eşi Zülal Şişmanoğlu’na Beykoz Kent Konseyi adına çiçek verdi.


Zülal Şişmanoğlu’nun konuşmasının ardından Savaş Koç’un Anne ve Kadın üzerine şiir dinletisine geçildi. Dinletinin ardından Medipol Üniversitesi Öğrencilerinin Beykoz Esnaflarıyla yaptığı Kadın üzerine söyleşileri Beykozlularla paylaşıldı.


Söyleşilerin ardından Kadın ve Demokrasi Derneği Temsilcisi Av. Pınar Hacıbektaşoğlu kadının toplumumuzdaki yeri üzerine konuşmasını gerçekleştirdi. Av. Pınar Hacıbektaşoğlu konuşmasının ardından Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan günün anısına kendisine plaket takdim etti.


Program kapsamında, oynadığı tüm müsabakalarda Türkiye’yi ve Beykoz’u hep bir üst seviyeye çıkaran Tekerlekli Sandalye Tenisçisi, gururumuz Ebru Bulgurcu günün anısına bir konuşma yaparak Türk Kadınlar Birliği Beykoz Şube Başkanı Sanatçı Sevtap Çapan’dan plaket aldı.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Selim Çelenk’in misafirlere hitabının ardından kendisine Ak Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf günün anısına plaket verdi. Hemen akabinde yine Ak Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ve Beykozlu İş Adamı Mustafa Turnacıoğlu, Beykozlu Şehit Kemal Zeren’in Annesi Esma Zeren’e çiçek ve hediye verildi.


Programın devamında günün anısına Beykozlu İş Adamı Mustafa Turnacıoğlu’na, CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Arıkan Çalışkan’ın takdimiyle Acarlar Musiki Topluluğu Şefi Sanatçı Ayşe Tunalı’ya, TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe’ye, Beykoz SGK Müdürü Ferda Özkalender'in takdimiyle Beykoz’un Kadın Yerel Gazetecileri Beykoz Olay Gazetesi Eda Seskir, Özgün Haber Gazetesi Gülhan Dalar, Doğuş Haber Gazetesi Yazarı ve Beykoz Belediyesi Basın Bürosu Çalışanı Zeynep Küçük’e, programın hazırlanmasında emeği geçen Medipol Üniversitesi Öğrencileri ve Kent Konseyi Genel Kurul Üyesi Selda Selimoğlu’na ve Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’nın eşi Fatma Katırcı’ya programın devamında çiçek takdiminde bulunuldu.


Çiçek takdim töreninin ardından “Bir Yer, Bir Nesne, Bir Fiil” tiyatrosu Beykozlularla buluştu.


Not: Haberde kullandığımız fotoğrafların tamamının orijinalleri Doğuş Haber farkıyla, gecenin can alıcı 67 fotoğrafıyla, galerimizdedir. 


Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi Kent Konseyi,8 Mart Dünya Kadınlar Günü,Emin Yavuz


Fotoğraf Galerisi


10-03-2018 3053 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 479
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 393
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 486
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787