Doğu Karadenizlilerin Öğretmen Sevgisi Her Zaman Devam Ediyor

26-11-2017 4011 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Kavacıkta ki dernek merkezinde “Öğretmenlere Özel” etkinlik düzenledi.


Beykoz'un en etkin sivil toplum kuruluşlarından Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği, ağırlığı emekli olan öğretmenlere özel etkinlik düzenledi.


Dernek Başkanı Emin Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde Kavacıkta ki dernek merkezinde gerçekleşen etkinliğe Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, eski Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla ve dernek üyeleri katıldı.


Etkinlik, Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı Emin Yavuz'un açılış konuşmasıyla başladı.

Yavuz "Türk Öğretmeninin toplum da ki yerini ve önemini belirtmek, saygınlığını arttırmak, öğretmenler arasında sevgi, saygı ve dayanışma bağlarını kuvvetlendirmek, emekli öğretmenleri saygı ile anmak ve mesleğe yeni başlayan öğretmenlerde mesleklerinin yüceliği bilinci uyandırmak amacıyla, büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ni kabul ettiği 24 Kasım günü, 1981 yılından bu yana Öğretmenler günü olarak kutlanmakta. Bugün tüm öğretmenlerimizin hizmetlerine karşılık, unutulmadıklarını gösteren bir gündür. Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutluyorum." dedi.


Dernek Başkanı Emin Yavuz’un ardından Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’da kısa selamlama konuşmaları yaparak tüm Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. Konuşmaların ardından Kaymakam Ahmet Katırcı ve Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e plaket verilirken, etkinliğe katılan öğretmenlere günün anısına üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu kupa bardak ve karanfil hediye edildi.


Protokol konuşmalarının ardından dernek üyesi Hanımların bizzat elleriyle hazırladığı ikramlar etkinliğe katılan misafirlere sunuldu. İkramlarla birlikte öğretmenler gününe özel hazırlanan programın sunumunu Mehmet Emin Bozkurt yaparken, Müzik Öğretmenleri Filiz Can, Bekir Sezgin ve Samet Manoğlu bu güzel gecede sahne aldı.


Müzik aralarında Beykoz’un efsane Öğretmenlerinden Zülal Şişmanoğlu ve İsmail Hakkı Kap meslek yıllarında başlarından geçen anılarını misafirlerle paylaştı.


Türk Sanat Müziği ile başlayan program, Türk Halk Müziği’ne geçeceği sırada Beykoz Doğu Karadenizliler Derneği Folklor Ekibi misafirlerine küçük bir gösteride bulundu. Folklor Ekibinin Hocası İbrahim Demircioğlu’na Dernek adına Yönetim Kurulu Üyesi Naci Candaş çiçek takdiminde bulunurken, ekip her zaman ki gibi tam not aldı.


Programın Türk Halk Müziği bölümünde, müzikli etkinliklerde sanatçıları kırmamak adına uzatılan mikrofonları hiç geri çevirmeyen Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Eski Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla ile programa katılan öğretmenler Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği sayesinde unutulmaz bir gece yaşadı.


Gecenin sonunda hatıra fotoğrafı çekilirken, gecenin Solisti Müzik Öğretmeni Filiz Can’a, yine gecenin sazlarından Müzik Öğretmeni Bekir Sezgin’e ve Samet Manoğlu’na etkinlik anısına çiçek takdiminde bulunuldu.


Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Doğu Karadenizliler Derneği,24 Kasım Öğretmenler Günü,Emin Yavuz,Ahmet Katırcı,Yücel Çelikbilek

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


26-11-2017 4011 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 574
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839