FIRSAT VERİLİRSE BAŞARABİLİRİZ

12-10-2017 5166 Yorum yok. Yorum Ekle

Şevin Yelseli Yönetimindeki, Beykoz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Beykoz Eğitim Dünyasında, ekip çalışması, kamu olanakları, paydaş ve sponsor destekli projeler kapsamındaki çalışmalarında adını altın harflerle yazdırmaya devam ederken, yeni atölyelerinin açılışını yaptıkları tören ile gerçekleştirdi.


Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Hayat Boyu Öğrenme ve Mesleki Teknik Eğitimden Sorumlu İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Gür, Beykoz Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Eğitim-Bir-Sen Sendikası Beykoz İlçe Başkanı Mehmet Sarımurat, Ak Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Aslan, Beykoz Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü Nurgül Direk, Beykoz SGK Müdürü Ferda Özkalender, Beykoz Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Vakfı Müdürü Selim Safi, İş Adamları Bes Teknoloji Sahibi Mubin Çakmak, Yılmaz Gümrük Müşavirliği Ltd Şti. Sahibi İsmail Yılmaz, Bms Laboratuvar ve Kimya Ltd Şti. Sahibi Metin Özer, Kavacık Papağanlı Sahibi Taner Mert, Başlantı Turizm Sahibi İbrahim Başlantı, Akbaba Mahallesi Muhtarı Yüksel Kılıç, Anadolu Hisarı Turizm Derneği Başkanı Mustafa Babuz, CHP Beykoz Belediye Meclisi Üyesi Deniz Yıldız, Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ve Beykoz Spor Kulüp Başkanları ve öğrenci velileri açılışta hazır bulundu.


Şevin Yelseli Yönetimindeki Okul İdarecileri, çalışanlar ve Aile Birliği Yönetimi konuklarını okulun bahçesinde karşılayarak tören salonuna aldılar, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’nın bir başka programa yetişecek olması ve beraberinde birçok davetlinin bu açılışa da yetişecek olması münasebeti ile günün protokol konuşmaları kısa tutularak sadece Okul Müdürü Şevin Yelseli konuklarına hitap etti.


Yelseli, okulunun öğrenci potansiyeli ve fiziki yapısıyla ilgili geçmişi konusunda bilgiler aktardıktan sonra, üç yıl önce Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki Özel Okullardaki Atölyelerin Modivasyonu Çalışmalarında görevlendirildiğini, bu çalışmalar kapsamında da, okullarının Yiyecek İçecek, Güzellik ve Saç Bakımı, El Sanatları, Matbaa, Seramik ve Cam Teknolojisi olmak üzere beş atölyenin tüm fiziki yapısının tamamen yenilendiğini ve bugün de sizlerle açılışını gerçekleştiriyoruz diyerek, davetlerine icabet eden herkese teşekkür ederken, kendilerine büyük destekleri olduğunu belirttiği, İlçe Kaymakamı Ahmet Katırcı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Gür, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı M. Ramazan Barın, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Şube Müdürleri ve Sponsorlarına ayrıca teşekkür etti.


Açılış salonunda nefes kesen defilenin ardından yenilenen atölyelerin açılışı gerçekleştirilmesiyle ikram bölümüne geçirildi. Oldukça hızlandırılmış bir açılış ile karşılaşılmış olmasına rağmen Beykoz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Yöneticilerinin, Öğretmenlerinin, Öğrencilerin ve Okul Aile Birliği Yönetiminin hazırladığı içi dolu program katılımcılara özel anlar yaşattı.


Tören sonrası serbest sohbette ilk kez konu edilen bir gelişme okul yönetimini oldukça mutlu etti, okul yerinin tapusu azınlık bir yabancı grubun üzerinden Milli Eğitim Müdürlüğü envanterine geçirilmiş olmasının haberi Okul Yöneticileri için günün sürprizi oldu.

  



Fotoğraf Galerisi


12-10-2017 5166 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 584
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1076
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 541
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 444
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 503
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 441
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 648
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 498
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1119
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 979
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 846