MİLLİ SPORCUYA PAPAĞANLI’DA KUTLAMA

28-04-2017 2574 Yorum yok. Yorum Ekle

TOFD Beykoz Şubesi Üyesi Beykoz’un gururu Milli Sporcu Ebru Bulgurcu’ya son katıldığı turnuvada Türkiye 2. Olması münasebeti ve başarılı çalışmalarının temennisi ile Beykoz Belediyesi Kent Konseyi tarafından, Beykoz’un ağız tadını değiştiren mekan olarak bilinen Kavacık Papağanlı ’da sürpriz kutlama yapılarak, plaket takdiminde bulunuldu.

Yeni çıktığı turnuvanın ve yoğun idmanlarının yorgunluğunda olan Milli Sporcu Bulgurcu’ya bu sürpriz buluşma, kendisini sevenlerinin müthiş ön hazırlığı ile gerçekleşti.

TOFD Ailesinin en etkin fertlerinden olan Kavacık Papağanlı firmasının sahibi Taner Mert’in doğum günü olması münasebeti ile Taner Mert üzerinden Ebru Bulgurcu’ya yapılacak kutlama programı organize edildi.

Aynı akşam Taner Mert’in doğum günü olması ve ne kadar yorgun olursa olsun dostlarından gelen bu doğum günü davetini geri çeviremeyeceği bilinen Bulgurcu, doğum günü kutlaması için Kavacık Papağanlı ’ya davet edildiğinde kendisi için hazırlanan kutlama ile karşılaştı.

Başkanlığını Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu’nun yaptığı Beykoz Belediyesi Kent Konseyi Yürütme kurulu üyeleri Selda Selimoğlu, Emin Yavuz, Gökhan Taneri Vural, Elif Karakoç Çelik, Abdullah Yümsel ve Rafet Şişmanoğlu’nun alt yapısını hazırladığı kutlama törenine, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in Eşi Ayşe Çelikbilek, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu ve eşi, TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü Bülent Küçük, Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ve Beykoz Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri hazır bulunurken, gecenin onur konuğu Bulgurcu ve Annesi oldu.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Küçük gecenin anısına özel hazırlattığı madalyanın bir tanesini Milli Sporcuya takarken, diğer madalya da Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in eşi Ayşe Çelikbilek tarafından Ebru Bulgurcu’nun yetişmesinde büyük emekleri olan annesine takıldı. Milli Sporcu kendisine yapılan sürpriz kutlama, verilen madalya ve çiçekler ile kesilen pasta için geceye katılan herkese teşekkür ederken oldukça duygusal anlar yaşayarak devam ettiği konuşmasında, “Bu kadar içten dostlarımın olduğunu bilmek ve bu sürpriz, hazırlanmakta olduğum 17-21 Mayıs tarihleri arasındaki Türkiye Şampiyonluğu için bana, güçlü bir motivasyon kaynağı olacaktır.” diyerek tekrar kutlamaya katılan herkese teşekkür etti.

Gecede ayrıca Bulgurcu’nun annesine, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in eşi Ayşe Çelikbilek’e, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu’nun Eşi Nimet Kaşıtoğlu’na yaklaşan anneler günü münasebeti ile kutlamaya katılan ve tüm anneler adına çiçek takdim edildi. Milli Sporcumuza 17-21 Mayıs tarihleri arasında katılacağı TÜRKİYİ KUPASI müsabakaları için başarılar diliyoruz.

Başta Ebru Bulgurcu ve gecenin organizasyonu doğum günü olması münasebeti ile onun vesilesiyle yapılan Taner Mert, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu yaptıkları konuşmalarda haber metnimizin doğrultusunda tebrik ve başarı dileklerini ilettiler.

Geceye bir basın mensubu sıfatıyla değil de bir dost sıfatıyla davet edilen Genel Yayın Koordinatörümüz Ozan Derviş, gecenin fotoğraflarının bir başka basın mensubu tarafından görüntülendiğini gördüğünde, geceyi haberleştirmek düşüncesi ile Dost Beykoz Gazetesinden Gencebay Gür’den fotoğraf tabilinde bulunmasıyla bizde Doğuş Haber olarak konuyu haberleştirdik. Fotoğraf desteği için Gencebay Gür’e teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Ebru Bulgurcu,Saniye Efe,Taner Mert,Muharrem Kaşıtoğlu,Ayşe Çelikbilek,Bülent Küçük,Zeki Paşalı,Ozan Derviş,Emin Yavuz,TOFD,Papaganlı,Papağanlı Kavacık,Beykoz Belediyesi


Fotoğraf Galerisi


28-04-2017 2574 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839