GÜRKAN’IN SESİ GÜR ÇIKTI

28-04-2017 3290 Yorum yok. Yorum Ekle

Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan geride bıraktığımız referandum dönemini kurmaylarıyla birlikte ilçe yerel basınına İBB Beykoz Koru Tesislerinde verdiği kahvaltıda değerlendirdi.

Kahvaltılı toplantıya ilçe yerel basını eksiksiz katılırken, İlçe Başkanı Mustafa Gürkan ve Yardımcısı Zafer Aslan, Beykoz Belediye Meclis Üyesi ve SKM Başkanı Tuncer Dede, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker ve Gençlik Kolları Tanıtım Medya Başkanı Oğuzhan Yıldız’da Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatının sahadaki ekibini yöneten kurmay ekibi olarak kahvaltıda hazır bulundu.

Kahvaltı sonrası basın toplantısına geçildiğinde, tarafların soru cevaplarını basın toplantısı gibi değil de sohbet ortamındaymış gibi yorumlu yapınca süreç oldukça uzun oldu.

Basından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Aslan’ın toplantıyı açıp kısa değerlendirmesinden sonra, SKM Başkanı Tuncer Dede, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker kısa selamlamalar yaptılar.

Referandum oylamasının geride kalması sebebiyle, oy yüzdelerinden ziyade kavram kargaşası sürecine katkı koymamak düşüncesiyle haberimizin yüzdeler bölümünü doğal söylevlerle aktarıyoruz.

Başkan Mustafa Gürkan Beykoz İlçe Teşkilatının her kademesinde çalıştığını ve geldiği noktaya basamak basamak geldiğini dolayısı ile teşkilat içerisinde kimin ne iş yapması gerektiğini geçmişte aynı işleri yapmış birisi olarak iyi bildiğini vurgulayarak, hizmet verme anlayışındaki çıkış noktasının ana temasını belirledi.

Geride bırakılan süreci matematiksel olarak sunan Gürkan, ilçedeki oylarında telafisi planlama ile giderilecek az bir kayıp olmasına karşın oylarını koruyan bir yapıya sahip olduklarını, bunun yanında büyük şehirlerde oy kaybetmiş görülmemize rağmen ülke geneline bakıldığında oylarını koruduklarını, referandum oylamasının genel veya yerel seçim gibi değerlendirilmesinin yanlış olacağını ve teşkilat içerisinde çok seçim yaşamış ve yönetmiş birisi olarak “Yaşadığım en zor seçim oldu.” diyerek özetledi.

Gürkan sözlerinin devamında, partisinin genel seçim stratejisini çok iyi takip edip ilçe değerleri ile birleştirerek hedef koyduğunu ve bununda çok normal karşılanması gerektiğini, tabi ki hangi şartlarda ne kadar oy alacaklar yüzdesini çok yakın oranlar veya direkt hedef olacak şekilde hesaplayabildiklerini ve “Her seçim sonrası tüm teşkilatta bir geride bırakılan sürecin hesabı yapılır.” diyerek “Bizde bu hesabı yaptık, tüm sahayı yeniden dolaşıp tüm seçmenimize ve dolayısı ile teşkilatımıza da teşekkür edip onlarında gözlemlerini yeniden alacağız.” dedi.

Mustafa Gürkan basın mensuplarının çok çarpıcı sorularına oldukça sakin bir eda ile cevap verirken süreci yönetmesindeki başarının anahtarı olan sözünü de cümlesi içerisinde “Ben birey Mustafa Gürkan olsam tavrım çok çok farklı olur fakat saha da 500 kişi ile çalışma yapan 40 bin üyesi olan ve en önemlisi iktidar partisinin İlçe Başkanı olan Mustafa Gürkan’ım” sözünü aktararak tavrı ile ilgili görüşlerini de basın mensuplarıyla bölüştü.

Konuşmasının son bölümünde öncelikle davetlerini kırmayan basın mensuplarına, referandum sürecinin neticelenmesine katkı koyan tüm seçmene, kendilerine destek veren siyasi yapılara ve çok değer verdiğini söylediği çalışma arkadaşlarına, onları yönlendirme ve yönetme sürecinin kurmay heyetinde olan yönetici arkadaşlarına, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve Yönetimlerine, seçim süreçlerinde üstlendiği SKM Başkanlığı ile ekibe güç katan Tuncer Dede ve SKM ekibine teşekkür etti.

Gürkan seçim süreci ile ilgili ilçe kongrelerinin kasım ayı sonuna kadar yapılması gerektiğini, takvimin böyle söylediğini, referandum sonrası genel merkezde oluşacak yeni yapılanmaya göre gelişecek süreçte olabileceğini söyleyerek, “Biz her hâlükârda hazırız” diyerek toplantıyı bitirdi.

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Ak Parti,Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı,Mustafa Gurkan,Zafer Aslan,Gaye Zayıf,Furkan Çeliker,Tuncer Dede



28-04-2017 3290 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 492
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787