GÖKKUŞAĞI ÇOCUKLARI GÜNDEMİ DEĞİŞTİRDİ

19-02-2017 3065 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Vakfı, son yılların en etkin projesi olacağı tahmin edilen ve engelli gençlerimizin belli bir program dahilinde yaşamın içerisinde tutunmalarına katkı sunmak üzere “Gökkuşağı Cafe” işletmesini açarak Beykoz’da gündemi değiştirdi.

Uzun yıllar Beykoz Vakfı bünyesinde çalışan Arzu Tamer, geçen seneler sonrasında Vakıf Yönetimine girerek Başkan Vekilliği görevini üstlenmesi ile sorumluluklarının artığı gerçeğinden yola çıkarak, hazırladığı projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Arzu Tamer yine kendisi gibi Vakıf bünyesinde hizmetleri olan Şükrettin Yıldız ve Nesrin Balıkçı ile birlikte olgunlaştırdığı projesini, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu’na açtığında, heyecan yaratan proje hızlı bir şekilde hayata geçti.

Beykoz Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Beykoz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Ayetullah Keser Uygulama ve İş Eğitimi Merkezi, Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Beykoz Şubesi(TOFD) ve Beykoz Halk Eğitimi Merkezi ile proje olgunlaştırılması adına yapılan çalışmalar sonrasında referandum çalışmalarının yapıldığı günlerde bile ilçe gündeminin en önemli konusu oldu.

Yukarıda isimleri belirtilen okulların atölyelerinde yetişen engelli öğrencilerin bir eğitmen nezaretinde hazırlanan yiyecekler yine aynı okulların öğrencileri tarafından servis edilecek.

Beykoz Vakfı Başkan Vekili Arzu Tamer’in sunumunda, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı projeden haberleri olduğunda, ellerinden geleni yapmaları gerektiği gerçeği ile projeye destek verdiklerini, bundan böyle tüm Beykozluların bu mekanın çalışması için ortak çaba harcamaları gerektiğini vurgulayarak başta Arzu Tamer olmak üzere tüm emeği geçenleri tebrik ettiler.

Arzu Tamer konuşmasının devamında, açtıkları cafe de dönüşümlü olarak yetişecek gençlerin ilçe genelindeki işletmeler tarafından iş imkanı ile değerlendirdiğinde bu camiaya büyük katkıları olacağını açıkladıktan sonra Vakıf Başkanı Şaban Tören’i selamlama konuşması için davet etti. Tören’de fazla söze gerek olmadığını yapılan hizmet her türlü övgüye layık, emeği geçen herkesi en içten dilekleriyle tebrik ettiğini ve Vakıf Başkan Vekili Arzu Tamer’i de bu projeyi hayata geçirdiği için kutladığını belirtti.

Beykoz Vakfında ki yaşanan heyecan bununla da bitmedi Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Eğitimcilerinden İlknur Tabak’ın nezaretinde verilen eğitimin ilk etabında yapılan karakalem çalışmaları sunulurken, ikinci etapta ise yağlıboya çalışmalarının yapılacağı aktarıldı.

Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Beykoz Vakfı Başkanı Şaban Tören, eski Milletvekili Bülent Tanla, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri ve esnaflardan oluşan kalabalık grubun katıldığı açılışta, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve beraberindeki protokol mensupları her iki açılışında kurdelalarını kesti.

İki açılışın ziyaretçi kitlesi gün boyu devam ederken, Gökkuşağı Cafe’de açılış sonrası tam anlamıyla bir şölen yaşandı.

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Vakfı,Beykoz Kaymakamlığı,Beykoz Belediyesi,Şaban Tören,Ahmet Katırcı,Yücel Çelikbilek,Muharrem Kaşıtoğlu,Gökkuşağı Cafe



19-02-2017 3065 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 479
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 434
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 487
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787