NİHAYET “Beykoz İlçe Spor Çalıştayımız Yapıldı”

01-01-2017 4827 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği(BİSK) ve Beykoz Belediyesi işbirliğinde, Beykoz Üniversitesi ve Bes Technology’in Çalıştay Ortaklığında düzenlenen Spor Çalıştayı Beykoz Üniversitesi Salonunda gün boyuna yayılan saat sürecinde gerçekleşti.

Asım Özdemir Başkanlığındaki BİSK Yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen “Beykoz’da Sporun Dünü ve Yarını Spor Çalıştayını” Gazeteci arkadaşımız Arzu Başlantı sunarken, Çalıştay Moderatörlüğünüde 5. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül yaptı.

Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Çalıştaya katılmazken, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu kurumunu temsil ederken ayrıca müzakereciler arasında da yer aldı.

Saygı duruşunun ardından gerçekleşen İstiklal Marşı banttan beklenirken, program sunucusu Arzu Başlantı’nın komutu ve yönetimiyle ile salonda bulunanların mükemmel katılımıyla içten okundu. Protokol mensuplarının anons edilmesinden sonra moderatör ve müzakereciler öz geçmişleri sunularak topluca kürsüye davet edildiler.

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Beykoz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük, Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durmaz, Türk Alman Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi Spor Akademisi Yöneticileri, Siyasi Partiler, Spor Kulüpleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar, eski sporcular, antrenörler ve beden eğitimi öğretmenlerinden oluşan konuklar ve ilgi duyan spor gönüllülerinden oluşan çok özel bir grup çalıştayı takip ettiler.

Beykoz’da Sporun Dünü, Bugünü ve Yarını konulu Çalıştayın müzakerecileri ise, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, eski sporcu ve Dost Beykoz Gazetesi Köşe Yazarı Av. Ferda Kazancıbaşı, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Lisesi Müdürü ve Beykoz Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı Şevin Yelseli, eski sporcu ve Sanatçı-TC Kültür Bakanlığı Emeklisi, Spor Yazarı Talip Ercan, eski sporcu ve antrenör Nuri Kızıltan, eski sporcu ve Beykoz Doğuş Haber Genel Yayın Koordinatörü  Ozan Derviş ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı ve Beykoz Belediye Başkan Danışmanı Coşkun Tosun birinci bölümün müzakerecileri oldular.

Verilen boşlukta yapılan ikramlardan sonra çalıştayın ikinci bölümü başladı. Bu bölümde ise Ak Parti adına İlçe Yöneticisi, BİSK Kurucu Başkanı Abdullah Yümsel, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, eski sporcu ve antrenör Recep Gürbaşak, Faal Sporcu-Ted Koleji Spor Kulübünde Spor Direktörü, Kavacık Spor Kulübü Teknik Sorumlusu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Yılmaz ikinci bölümün müzakerecileri oldular.

Çalıştay başında ve aralarda önemli bilgilendirmeler yapan Moderatör Muharrem Ergül konukların ve müzakerecilerin konuya adapte olmalarına yardımcı olurken, müzakerecilere de kendi belirlediği sıralamaya göre söz verdi.

BİSK Başkanı Asım Özdemir, Beykoz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük, Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Moderatör Muharrem Ergül, Sunucu Arzu Başlantı, Müzakereciler ve serbest bölümde görüşlerini belirtenlerin hepsi, bugüne kadar genel anlamda konuşulan konuları belli bir kalıp içerisinde sunarken, çalıştayın profesyonel kayıtları çözüldükten, Beykoz Belediyesi tarafından çıkartılacak Çalıştay Kitapçığı basıldıktan ve Çalıştay komitesinin oluşturacağı sonuç bildirgesi hazırlandıktan sonra Çalışytay üzerine oluşturulacak kamuoyu oluşturulmasının, çalıştay başarısının göstergesi olacağı tahmin ediliyor

Kurultayın en çarpıcı bölümü ise Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşifoğlu’nun TFF ile iş birliği içerisinde yapacakları spor yatırımları konusundaki bilgiler olurken, çalıştayın ana teması Sporun genel anlamda sevdirilmesi ve tüm spor dallarında faaliyet yapılabileceği bir ortam oluşturulması adına oldu.

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu ve eski Milli Futbolcularımızdan Sertaç Olcayto yaptıkları konuşmalar ile çalıştayı adeta özetlediler. Çalıştay kitapçığı ve sonuç bildirgesi oluşturulduğunda haberimizi yeniden ele alıp yapılan çalışmaya katkı sunmaya çalışacağız.

Not: Haberde Kullanılan Fotoğrafların Tamamının Orjinalleri ve Daha Fazlası Fotogalerimizdedir.

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği,Beykoz Belediyesi,Spor Çalıştayı

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


01-01-2017 4827 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839