CHP Beykoz'un Bayram Trafiği Yoğundu

16-09-2016 4105 Yorum yok. Yorum Ekle

Kurban Bayramının 4. Gününde CHP Beykoz İlçe Başkanlığının davetiyle, İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel’in de katılım gösterdiği bayramlaşma programına katıldık.

Eskiden köy muhtarlarının organize ettiği geleneksel köy bayramlaşma programları, yerel basına eksiksiz ulaştırılırken, köylerin mahalle statüsüne dönüşmesi sonrası, belediye tarafından sağlıklı bir davet gerçekleştirilmediği için her yıl itina ile katıldığımız köy bayramlaşmalarına birkaç yıldır olduğu gibi bu yılda dar kapsamda katıldık.

Sadece bayramın 4. Günü CHP Beykoz İlçe Başkanlığından aldığımız davet üzerine köy ziyaretleri ve bayramlaşma programlarına katılarak, hassasiyet ile yıllardır sürdürmeye çalıştığımız bayram turumuzu gerçekleştirdik.

Saat 12’de CHP Beykoz İlçe Başkanlığından başlayan bayram programına CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Özdemir, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Esengül Yılmaz Özcan İlçe Başkanı Mahir Taştan, Kadın Kolları Başkanı Eylem Sabırhoşgör Uzuner, Gençlik Kolları Başkanı Emre Mert Kılıç, İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri Aydın Düzgün ve Kerem Ersin ile kalabalık partililerin katıldığı araç konvoyu ile başlayan ziyaretler akşam saatlerinde sona erdi.

CHP Beykoz ilçe konvoyu ilk olarak İshaklı Köyüne uğrarken, Kılıçlı Köyü üzerinden, Dereseki Köyü ve Akbaba Köyü ziyaret edilerek, Tokatköy Mahallesi son duraktan başlayan esnaflar ziyaretleri ve bayramlaşmaları, Ortaçeşme sapağında son buldu.

Milletvekili Onursal Adıgüzel, İlçe Başkanı Mahir Taştan ve Meclis Üyeleri Kerem Ersin ile Aydın Düzgün'den oluşan bir heyet, hasta olan iki partiliyi ziyaret etmek üzere konvoydan ayrıldı.

Milletvekili seçimleri öncesi ilçemizde yapılan ön seçimden en yüksek oyu alan Onursal Adıgüzel mahalle ve köylerde gerçekleşen ziyaretlerde, vatandaşların aktardığı sıkıntıları not alırken, aktarılan sorunlar ile ilgili ilçe yönetiminin yaptığı çalışmaları da Başkan Mahir Taştan’dan dinledi.

Genel olarak köy sakinleri, köy tüzel kişiliğinin bozularak belediyelere bağlanmasından şikâyet ederken, mülkiyet sorunlarındaki kanun boşluklarından yaşanılan mağduriyetler de dile getirilirken, heyeti Dereseki Köyünde, CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Hızır Yılmaz karşıladı, Dereseki köyünden bir yurttaş yıllar önce tapusunu aldığı yeri ile ilgili bu yerin Sit alanında kaldığı gerekçesi ile elinden alınmak istendiğini vurgulayıp belgelerini Milletvekili ile paylaşarak yardım talep etti.

Ziyaret edilen köylerde, mülkiyet sorunu başta olmak üzere Kılıçlı Köyünde yaşanılan su sıkıntısı İSKİ’nin taşıma usulü ile giderilmeye çalışıldığı dile getirilirken, vatandaşlar susuzluktan duydukları sıkıntıyı da Milletvekili Onursal Adıgüzel ve beraberinde ki ekibe anlattı.

Tokatköy Mahallesinde yapılan esnaf ziyaretlerinde vatandaşlar CHP heyetini oldukça içten karşılayıp, bayram gününde ziyaret edilmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirlerken, iki vatandaşta ziyaret esnasında medeni ölçülerde tartışılması gereken konuları tartışmadan uzak şova yönelik davranış biçimi sergilemeleri kısa süreli sıkıntı yaşanmasına neden oldu.

Milletvekili Onursal Adıgüzel vatandaşlar ile karşılaştığında birçoğu ile birebir telefon konuşmaları yaptığı diyaloglarından anlaşılırken, bu konu üzerine alışık olunmayan oldukça sıcak görüntüler oluştu.

Adıgüzel, parti olarak hükümetin kanun hükmünde kararname uygulamasından rahatsızlık duyduklarını ve bunun olağanüstü hal uygulamasını fırsat kabul edilerek yapılmasının hoş olmadığını, konuyu yargıya taşımayı düşündüklerini vurgulayarak, partilerinin çalışmalarından ve yaşanılan 15 Temmuz darbe girişiminden oluşan konuşmalarını değişken vatandaş kitlelerine anlattı.

İlçe Başkanı Mahir Taştan, gerek köylerde gerekse Tokatköy Mahallesinde vatandaşlara çalışmaları hakkında bilgiler aktardıktan sonra CHP Beykoz İlçesinin her an bir seçim atmosferine hazır olduklarını ve Beykoz Belediye Yönetimini mutlaka alacaklarını dile getirdi.

Bayramın 4. Günü CHP Beykoz İlçe Başkanlığının yapmış olduğu bayram ziyaret programını Beykoz Yerel Basınından sadece Doğuş Haber takip etti.      

 

Not: Haberde kullanılan fotoğrafların tamamı fotogalerimizdedir.

Anahtar Kelimeler : CHP,Beykoz,CHP Beykoz İlçe Başkanlığı,Mahir Taştan,Onursal Adıgüzel,İsaklı,Kılıçlı,Dereseki,Akbaba,Tokatköy

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


16-09-2016 4105 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 583
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1076
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 541
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 444
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 502
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 440
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 647
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 498
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1118
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 979
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 845