MAHİR TAŞTAN “GELİN VATANDAŞA MÜKÂFATINI BİRLİKTE VERELİM”

28-08-2016 2981 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı Yerel Basın mensuplarıyla yaptığı kahvaltıda 15 Temmuz hain darbe girişiminin bastırılması, terör olaylarının seyri ve Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıya kadar olan süreci değerlendirdi.

Mahir Taştan Başkanlığındaki CHP Beykoz İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı basın açıklamasında, ilçe adına İlçe Başkanı Mahir Taştan açıklama yaparak basın mensuplarının sorularına geçildi.

Mahir Taştan yaptığı açıklamada, Milli İradenin önüne hiçbir gücün geçemeyeceğini 15 Temmuz darbe girişiminde görüldüğünü, bu sürecin bastırılmasında, halkın sağduyulu davranması ve Demokrasiye yapılan saldırıda Siyasi Mekanizmanın ortak mutabakatta birleşmesi ile gerçekleştiğini, darbenin püskürtülmesinin en ateşleyici gücünün ise Fatih Sultan Mehmet Köprüsündeki kuşatmanın en kısa zamanda kaldırılmasının, baş Kahramanının Beykoz Halkı olduğunu belirtti.

Demokrasiye yapılan saldırının püskürtülmesi mücadelesiyle oluşan pozitif gelişmelerin ileri noktaya götürülerek, Beykoz Halkının barınma, mülkiyet ve buna benzer hakları konusunda, önünde bulunan engelleri kaldırarak, onlara mükâfat verilmesini, bunun içinde Yerel ve Merkezi Yönetimler başta olmak üzere, siyasi partilere çağrı yaptığını, ayrıca kendilerini de ekibi ile birlikte ziyaret edeceğini bildirdi.

Taştan açıklamalarının devamında, yaşanılan terör olaylarının TBMM de görüşülemeden önlem alma girişiminin çok sıhhatli olmadığını, Genel Başkanlarına yapılan saldırının da darbe girişimi gibi Türk Siyasetine yapıldığını vurgulayarak, yaşanılan terör olaylarının TBMM de görüşülebilecek ortama biran evvel geçilmesi gerektiğini söyledi.

Taştan, Fetö örgütü denilen oluşumun 40 yıllık geçm1işi olduğu söylenmesine rağmen, bu oluşumun son 10 yılda hayat bulduğunu ve yapılandığının altını çizerek, Fetö girişiminin devlete sızırıldığı iddialarını kabul etmediklerini, bizzat yerleştirildiğini ve beraber hareket edildiğinin altını çizdi.

Yerelde ise barınma mülkiyet ve sosyal sorunların yanı sıra iş bulma gibi ciddi sorunların bulunduğunu açıklayan Mahir Taştan, günümüzde CHP’lilerin iş bulma şansının oldukça düşük olduğunu, kamu çalışanları için git partinden istifa et gel partiye üye ol denilmekte, ayrıca sınav sorularının çalındığı söyleminin de yanlış olduğunu, sınav sorularının bu tür makamlara yerleştirilen cemaatçilerin kendilerinin hazırladığını ve ortada bir çalmanın olmadığını belirtti. Taştan sözlerinin ilçe genelinde ki işe alım grafiklerine bakıldığında anlaşılacağını ve grafiklere bakıldığında işe alınan 30 kişinin, Ak Parti-CHP-MHP-SP üyeliği bazında değerlendirildiğinde çok net anlaşılabildiğini söyledi.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan “Siyasetin en üst noktasından ilçelere kadar esen bir pozitif rüzgârı var. Bu rüzgâr eserken tüm siyaset ve sivil toplum kurumlarımız ile birlikte, ilçemiz Beykoz için neler yapabiliriz, bunun hesaplaması içerisinde olalım. Biz CHP Beykoz İlçe Yönetimi olarak bu uğurda, Beykoz ve Beykozlular için yapılacak tüm olumlu çalışmalara, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada destek vermeye hazırız” diyerek konuşmasını bitirdi.

İlçe Başkanının konuşmasından sonra basın mensuplarına söz verilirken, basın toplantısının amacı gelinen süreci değerlendirmek amaçlı olduğu için İlçe Başkanının yaptığı açıklamalardan sonra basın toplantısı serbest soru cevap ve sohbet havasında devam etti.

Basın mensupları, ilçe yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri görüş alış verişine katılırken, Beykoz Belediye Meclis Üyelerinden de ilginç bir teklif geldi. İktidar partisi Belediye Meclis Üyelerinin halkı bilgilendirmek için yaptıkları küçük veya geniş ölçekli toplantılara CHP’li Belediye Meclis Üyelerini de çağırmaları durumunda, bu tür toplantılarının daha sıhhatli olacağı savunuldu.

Hatıra fotoğrafının ardında CHP Beykoz İlçe Başkanlığının Çubuklu Konca Garden Restaurant da yaptığı kahvaltılı basın toplantısı sona erdi. 

 Not: Haberde kullanılan fotoğrafların tamamının orjinalleri fotogalerimizdedir.

Anahtar Kelimeler : CHP,CHP Beykoz İlçe Başkanlığı,Mahir Taştan,Konca Garden Restaurant,Aydın Düzgün,Deniz Yıldız,Süleyman Kılıç,Okan Uzun,Cavit Gül


Fotoğraf Galerisi


28-08-2016 2981 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 468
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 427
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 458
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785