BEYKOZ’A YAKIŞAN MİLLİ MUTABAKAT

21-07-2016 3536 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi tarihinde bir ilke daha imza attı. 15 Temmuz Cuma günü akşam saatlerinde kalkışılan darbe girişimine karşı Beykoz Belediyesinin öncülüğünde ve Ak Parti, CHP, MHP, Saadet Partisi, BBP ve Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanlıkları ortak bir bildirgeye imza attı.

 

19 Temmuz günü Belediye Meclisi özel oturumunda Ak Parti ve CHP gruplarının üzerinde mutabakata vardığı bildiriyi, üzerinde birkaç değişikle kabul eden İlçe Başkanları Beykoz da uzun zamandır özlenen tabloyu oluşturdu.

Beykoz Belediyesi Beytaş Teras Cafe Tesislerinde Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, CHP  Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, mazeretli olan BBP Beykoz İlçe Başkanı Melih Perçin’in yerine Başkan Yardımcısı Özer Güneş ve Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hakan Ekiz’in katlımlarıyla gerçekleşti.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı tüm ilçe başkanlarının darbe girişimi sürecinde ve devamındaki birlik ve beraberlik içerisinde sıkıntılı günleri aşmak adına görüşlerini açıklarken, son olarak Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek tüm konuşmaların mutabakat çerçevesinde olduğunu ve bundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Toplantıya katılan siyasi partilerin İlçe Başkanları darbe girişimini net ifadeler ile kınarken, sözlerinde %100’e varan mutabakat hakimdi.Toplantının en duygusal anı ise başarısız darbe girişimini bastırmak üzere tüm teşkilatı ile sokakta mücadele veren Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan’ın direnişleri anında önüne düşen boş mermi çekirdeğini Belediye Başkanı, Mevkidaşları ve Basın Mensupları ile paylaşması oldu.   

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve tüm İlçe Başkanlarının mutabakat konuşmalarının bitiminde, Çelikbilek mutabakat metni ile ilgili teklifini açıklarken, Beykoz Belediyesi olarak eğer ilçe başkanları da uygun görürse ve imza atarsa ortak bir bildirge hazırladıklarını, eğer bildirgeyi beğenmezlerse ellerinde 19 Temmuz Salı günü Beykoz Belediye Meclisi özel oturumunda tüm meclis üyelerinin ortak düşünceleriyle hazırlanan bildirgenin de olduğunu vurgulayarak her iki bildirgeyi de ilçe başkanlarına ve ilçe yerel basınına okudu. 

 

Bildirgelerin okunmasıyla Belediye Meclisinin kabul ettiği deklarasyon üzerinde duran ilçe başkanları toplam 6 kişi olmalarından dolayı 6 bildirgeye imza atarak birbirlerine verdiler.

Toplantıya katılan İlçe Başkanları, toplu fotoğraf çekiminin ardından, İstanbul Boğazının ilçemize mahsus eşsiz güzelliğine karşı çay içerek serbest sohbetlerine devam ettiler.

 

Not: İlgi duyanlar için, 

Toplantının başından sonuna kadar olan tüm konuşmaların video görüntüsünü izleyebilirsiniz. 

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz Belediyesi,Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı,CHP Beykoz İlçe Başkanlığı,MHP Beykoz İlçe Başkanlığı,Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı,BBP Beykoz İlçe Başkanlığı,Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı,Yücel Çelikbilek,Mustafa Gürkan,Mahir Taştan,Oğuzhan Karaman,Şeref Kaçmaz,Melih Perçin,Özer Güneş,Hakan Ekiz

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


21-07-2016 3536 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 574
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839