ORTAÇEŞME BU AKŞAM BİRBAŞKA GÜZELDİ

25-06-2016 4982 Yorum yok. Yorum Ekle

Bu Mübarek ayda Beykozluları ortak iftar sofralarında buluşturmak adına çaba sarf eden Beykoz Belediyesi’nin Ortaçesme Meydanındaki iftar programı, Mobil Oil Türk A.Ş Sponsorluğunda muhteşem bir kalabalık ile gerçekleşti.

Bu Müarek ayda Beykozluları ortak iftar sofralarında buluşturmak adına çaba sarf eden Beykoz Belediyesi’nin Ortaçesme Meydanındaki iftar programı, Mobil Oil Türk A.Ş Sponsorluğunda muhteşem bir kalabalık ile gerçekleşti.

Mobil Oil Türk A.Ş’den yakın zaman önce emekli olmasına rağmen, sosyal bağlarını hala eskisi gibi devam ettiren gazetemizin değerli yazarı Taner Mert, aktif çalışma hayatını sürdürürken ki mesai arkadaşlarının ve Belediye yetkililerinin ön çalışmalarıyla “Ortaçeşme Meydanı” farklı güzelliğe büründü.

Beykoz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mehteran Takımının kahramanlık türküleri alandaki tüm davetlilerin milli duygularını tavan yaptırırken, Okul Müdürü Habip Küçükseymen “Öğrencilerim ile gurur duyuyorum” diyerek davetlilere ekibini tanıtırken büyük alkış aldı.

Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Yardımcıları Salim Öztürk, Hanefi Dilmaç ve Mahmut Gülbasar ile Belediye Meclis Üyeleri,  Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Vatandaşlar iftar davetine katılırken, Ortaçeşme meydanına yakınlıkları ile adeta gecenin ev sahibi sayılan Taner Mert ve ailesi, TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe ve konukları ile gecenin sponsoru Mobil Oil Türk A.Ş Temsilcilerinin bulunduğu masalar gecenin en dikkat çeken masalarıydı.

TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe ve beraberinde kocaman bir TOFD Ailesi, sım sıkı pekişmiş dostlukları ile her zaman bulundukları ortama pozitif yaşam iksiri kazandırdıkları gibi bu güzel gecenin de ilgi odağı oldular. 

İftar sofralarında buluşan halk gelirken getirdikleri ek yiyecekler ile masalarını zenginleştirirken, Ayşegül-Taner Mert çifti oldukça büyük konukları ve protokol masasına özel kavurdukları helvayı ikram ederek, ayrı bir hayır duası daha kazandılar.

Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı gecenin manevi atmosferini itina ile seçtiği cümleler ile dile getirirken, Beykoz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Habip Küçükseymen ve tüm Mehtaran ekibine ilçede oluşturdukları farkındalık için teşekkür ederek, Mehter Başına bir buket çiçek takdim etti.

Mobil Oil Türk A.Ş Temsilcisi Taner Mert’te davetlerini kırmayarak iftar akşamlarına sağladıkları kültür desteği için Okul Müdürü ve Mehteran Ekibine teşekkür ederek, Müdür Habip Küçükseymen’e Mobil Oil Türk AŞ adına plaket takdim etti.

İftar akşamının mükemmel organizasyonu, Beykoz Belediyesi tarafından yeni düzenlenen Ortaçeşme meydanının yeni düzenlemesi ile bütünleştiğinde ortaya haberimizin başlığı “ORTAÇEŞME BU AKŞAM BİRBAŞKA GÜZELDİ” kendiliğinden çıkmış oldu.

Ortaçeşme Meydanında Mobil Oil Türk A.Ş'nin sponsorluğunda, Beykoz Belediyesi'nin düzenlediği iftar yemeğine ilçe yerel basınından sadece Doğuş Haber katıldı. Ayrıca anasayfada ki fotoğrafların orjinalleri ve daha fazlası fotogalerimizde mevcuttur.

Anahtar Kelimeler : Beykoz Belediyesi,Mobil Oil Türk A.Ş,Beykoz Kaymakamlığı,Ahmet Katırcı,Yücel Çelikbilek,Taner Mert,Hanefi Dilmaç,Mahmut Gülbasar,Salim Öztürk,Ortaçeşme Meydanı,TOFD Beykoz Şubesi,Saniye Efe


Fotoğraf Galerisi


25-06-2016 4982 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 589
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1077
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 544
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 446
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 504
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 453
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 650
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 500
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1121
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 981
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 847