KILIÇDAROĞLU BEYKOZ’A GELMİŞ

15-06-2016 3697 1 yorum. Yorum Ekle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk’ü Beykoz-Çiğdem Mahallesindeki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun demiş.

Özellikle hasta ziyaretleri konusunda oldukça hassas olan CHP Lideri gerçekten bu mübarek ayda birçok hastayı ziyaret ettiği gibi, sağlık açısından sıkıntısı olan Yaşar Nuri Hocayı ’da ziyaret etmesi tam anlamında kendisine yakışan bir davranış olduğu için kendisine son derece saygı duyuyorum.

Ne var ki bu güzel günü takip eden gazeteciler içerisinde olmak isterdik, tabii Beykoz gazetelerinin hepsi olmayabilir fakat bir tanesi bile olsa yeterliydi. En azından katılan arkadaşımız diğer arkadaşlara servis yapılabilirdi. Böyle olmadığı gibi bu konuda sorumluluğu olanlar varsa eğer hazırladıkları bir metni ilçe gazeteleri ile paylaşabilirlerdi. 

Belki parti içi bir karar ile böyle davranmış olabilirler, buna da saygı duymamak mümkün değil. Fakat o zaman bu ziyarete katılan yöneticilerin sosyal medya hesabından canlarının istediği gibi yazıp çizmelerine ve canının istediği gazeteye fotoğraf ve bilgi gönderip, istemediğine göndermeme lüksünü elinde bulundurmasına, parti içi disiplin gereği bir düzenleme getirilmeli olduğunu düşünüyorum. Çok şey istemediğime inanıyorum, çünkü parti yöneticiliğine soyunmak hem de demokrasinin gereği tabir yerindeyse kıran kırana geçen genel kurullar sonrasında göreve gelmek buna benzer küçük ayrıntılarda hassas davranmayı gerektiriyor.

Bu tespit çok sıcak olduğu için CHP ile örnek verdim. Aslında çok az bazı istisnaların dışında, diğer partilerde birbirlerinden farkı değil,  genelde bu tür ziyaretler nedense Beykoz basınından gizli tutulur. Oysaki ilçe yöneticileri konu üzerine biraz gitmiş olsalar, ziyaretlerde görülüyor ki (özellikle son CHP Lideri ziyaretinde ziyarette ilçe dışından birçok gazetecinin olduğunu) ziyaret ekiplerinde partilerin özel fotoğrafçısının dışında ilçe dışından birçok muhabir veya gazeteci görülmekte, neden bu ziyaretlerin konusu Beykoz olunca bu konuda önlem alınmıyor. Niye spontane ani ziyaretler dışında ilçe basınının da konuya dahil edilmesi sağlanmıyor pek anlamış değilim, spontane dedim ya hemen aynen öyle acil oldu diyenleri duyar gibiyim. Burası Beykoz ne kadar acil olursa olsun bu ziyaretlerin rüzgarının bilgisi bile en az 3-5 saat önceden geliyor Beykoz’a kaldı ki bizler çok kereler partilerin spontane toplantılarına katıldık. 

Tamam, Genel Başkan ilçemize geldiğinde ulusal basında bir şekilde haber olacak ama bunun ölçüsü ve ilçe halkını ilgilendirme boyutu önemli, bu sebepten önlem alınması gerekli gibi görülmekte.

Her haliklarda çok yerinde bir davranış olduğu için tekrar CHP Lideri Kemal Kılıçtaroğlu’nu tebrik ediyorum. Geçmiş olsun Yaşar Nuri Hocam.

İlçede yaşanılan bir sıkıntıyı ortaya koymak için böyle bir yazı yazma gereği duydum. Konuya CHP üzerinden girmiş olmamın en taze ve güncel konu o olduğu içindir. Sosyal medyada dolaşan konu ile ilgili fotoğrafları bizde alıp kullanabilirdik. Bundan sonrası için örnek olur, parti yöneticilerinin sorumsuz davranarak, istedikleri basın kuruluşuna özel servis yapmalarının önüne geçilebilir düşüncesi ile haber konusu fotoğrafları değil de, Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk ile Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı iken 15 Aralık 2005 Perşembe günü yaptığım özel ropörtaj sırasında birlikte çektirdiğim fotoğrafı kullandım. 

Anahtar Kelimeler : Doğuş Haber,Beykoz,Kemal Kılıçdaroğlu,Yaşar Nuri Öztürk



15-06-2016 3697 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Mustafa Kemal ÖZÇELİK 15-06-2016

"KILIÇDAROĞLU BEYKOZ'A GELMİŞ"

"Kılıçdaroğlu Beykoz'a Gelmiş" Şahıs olarak böylesine nazik bir konumda yapılmış olan nazik uyarıya teşekkür etmek istedim. Umuyorum ki bu günkü İlçe Yöneticilerimiz bu uyarıyı dikkate alacaklardır. Nazik bir konum dedim. CHP nin bu tür insani gerekliliklere propagandist yaklaşım göstermeme anlayışında olduğu gerçeği Sosyal medyada yer aldığı kadar en azından yerel ve Ulusal medyada da yer almalıdır. Özellikle Yerel basında. Propaganda malzemesi yapmak başka, yerel basında haber yapılması başkadır, sanıyorum. Saygılarımı sunuyorum.

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 572
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1071
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 531
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 442
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 494
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 435
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 633
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 492
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1111
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 974
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 838