Ziyaretin Kerameti ile A. Fenerinde “Çiçek Açtı”

22-04-2016 3318 Yorum yok. Yorum Ekle

Sosyal Projeler kapsamında, eğitim ve sağlık alanında yaptıkları farkındalıklı hizmetleri ile bilinen Mobil Oil Türk AŞ Beykoz İşletmeleri, İdari İşler Müdürü ve Gazetemizin Değerli Köşe Yazarı Taner Mert’in girişimleri ile Ayetullah Keser Eğitim Uygulama ve İş Eğitimi Merkezine tam donanımlı “Revir Sağlık Odası” kazandırıldı.

Beykoz’u adı gibi Mert’çe yaşayan Taner Mert, artık Beykoz’la klişeleşmiş kimliği sayesinde birçok kurum ve kuruluşlar ile kaçınılmaz temasını sürdürürken, gerek çalıştığı kurum gerekse özel diyalogları sayesinde ortaya çıkardığı farklı hizmetler ile adını Beykoz’un Tarih Envanterine altın harfler ile yazdırmaya devam ediyor.

Taner Mert’in yöneticisi bulunduğu Beykoz Aile Koruma Derneği “BAK” Başkanı Nuri Yeşilbaş ve Yönetici arkadaşları ile derneğin Psikolojik Danışmanlığını yapan Eğitimci/Sosyolog/Aile ve Çift Danışmanı, değerli köye yazarımız Çiğdem Mete’yi çalıştığı okulda ziyaret etmesiyle oluşan gelişmeler, Taner Mert’in ön girişimleri ile dünyanın sayılı firmalarından Mobil Oil Beykoz Fabrikası’nın sponsorluğunda, ortaya okulun zorunlu ihtiyacı olan tam teşekküllü bir “revir sağlık odası” çıktı.

Okul Müdürü Melih Pekol, Öğretmen Çiğdem Mete ve okulun diğer eğitimci kadrosu ve tüm çalışanları, okulları ve öğrencileri için yapılan törende misafirlerini, bir bölümünü öğrencilerin hazırladığı mükemmel bir kahvaltı sofrasında ağırladıktan sonra, revir sağlık odasının açılışı gerçekleştirdi.

Törene, Beykoz’un çok yoğun etkinlik programından dolayı birçok ilçe yöneticisi kalamazken, Mobil Oil Türk AŞ Beykoz Fabrikası Müdürü Samet Üner, İdari İşler Müdürü Taner Mert ve Revir Sağlık Odasının kurulmasıyla bizzat ilgilenen Mobil Oil Ekibi, Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Milli Parklar İstanbul Bölge Müdürü Osman Demirel ve Şube Müdürü Murat Kefelioğlu, Okul Müdürleri, TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe, Beykoz Aile Koruma Derneği Başkanı Nuri Yeşilbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Anadolu Feneri Mahallesi Muhtarı Hasan Ata ve Akbaba Mahallesi Muhtarı Yüksel Kılıç katıldı.

Konuklara yapılan kahvaltı ikramından sonra, okula sağlık odasının kurulması dışında yemekhane için alınan sandalyelerin kullanıldığı alanda öğrenciler ile kısa bir birliktelik yaşandıktan sonra birlikte kurdele kesimine geçildi.

Okul Aile Birliği Başkanı Dilek Bülbül, Okul Müdürü Melih Pekol, Mobil Oil Türk AŞ Beykoz Fabrikası Müdürü Samet Üner, TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe, Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Milli Parklar İstanbul Bölge Müdürü Osman Demirel ve Okul Öğretmenlerinden Çiğdem Mete açılış öncesi konuklara hitap ettiler.

Konuşmaların ana temasını teşekkür ve geç fark edilen bir okul kompozisyonu oluştururken, TOFD Başkanı Saniye Efe açılışa boş gelmedi ve ihtiyacı olan bir öğrenciye tekerlekli sandalye getirdi. Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirtaş konuşmasını yardımlaşma, mutlu etme ve sevindirme üzerine yaparken, etkili sunumuyla katılımcıları manevi anlamda bilgilendirdi.

Günün en vurgulu ve duygusal konuşması Mobil Oil Beykoz İşletmesi Müdürü Samet Üner’den geldi, Üner çok farklı bir gün yaşıyorum, 25 yıldır Beykoz’da olmama rağmen bu okulla yeni tanışmış olmamın şaşkınlığı içerisindeyim, gördüğüm kadarıyla daha birçok eksik var bundan sonra bu okul ile bizzat yakından ilgileneceğim, dostlarımın bizzat gelip burayı görerek yardımcı olmalarını sağlayacağım, şahsım ve kurumum olarak ta hep yanlarında olacağım diyerek, bu okulun ihtiyacını kurumumuza ileten ve bizlerin dünya tatlısı öğrenciler ile tanışmamıza vesile olan İdari İşler Müdürümüz Taner Mert’e teşekkür ediyorum diyerek, noktalayabildiği konuşmasını katılımcılara teşekkür ederek bitirdi.

Kurdele kesiminden sonra sağlık odası gezilip konuklara bilgi aktarıldıktan sonra Milli Parklar Bölge Müdürlüğü tarafından okula armağan edilen yavru Sülünler kendileri için özel hazırlanan büyük kafese konuldu. Sülünlerin büyüme süreçleri gerçekleştikten sonra doğaya bırakılacağı açıklandı.

Tören süreci içerisinde ev sahiplerinin ve katılan konukların mutluluğu tüm güzelliği ile yüzlerine yansımıştı. Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları ve Öğretmenler konuklarını karşıladıkları nezaket ile okul çıkışına kadar uğurlaması ile açılış töreni sona erdi.  

 

Not: Açılışa ait bir çok fotoğraf karesi haberimizin fotoğaleri bölümündedir.

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Anadolu Feneri,Ayetullah Keser Eğitim Uygulama ve İş Eğitimi Merkezi


Fotoğraf Galerisi


22-04-2016 3318 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 480
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 434
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 487
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787