BAHAR MUSİKİYLE GELDİ

25-03-2016 6109 2 yorum. Yorum Ekle

Şef Nevin Çalışkan Yönetimindeki Beykoz Belediyesi Musiki Korosu, 2016 yılı bahar konserlerinin ilkini, Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi Feridun Karakaya Sahnesinde gerçekleştirirken geceye katılan musiki severlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

 

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Belediye Başkan Danışmanı Yahya İpek, Hakeder Başkanı ve Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in eşi Ayşe Çelikbilek, Kosova Prizrenliler Derneği Yöneticileri, Beykoz İlçe Nüfus Müdürü Nihade Kılıç,  Beykoz Sağlık Güvenlik Kurulu Başkanı Ferda Uçkun Özkalender, Beykoz İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ümmühan Ayan, Beykoz Güzelcehisar İlkokulu Müdürü Mehmet Bakır Sarımurat, Kavacık Celal Aras Anadolu Lisesi Müdürü Semra Birdal Ergün, Boğaziçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Müzeyyen Özgür, Ak Parti Beykoz Kadın Kolları İlçe Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu ve Muhtarlar, Beykoz Aile Koruma Derneği Başkanı Nuri Yeşilbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Genç Gönüllüler Musiki Topluluğu Yöneticileri, Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe, Beykoz Sivaslılar Derneği Yöneticileri, Anadoluhisarı Turizm Derneği Başkanı Mustafa Babuz, Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Zekai Öztürk, Beykoz Mobil İşletmesi İdari İşler Müdürü Taner Mert, musiki severler, geçmişte Beykoz’un çeşitli TSM Korolarında bulunan musikişinaslar ve uzun yıllardır musiki ile aşinalıkları bilinen şef Nevin Çalışkan’ın aile bireyleri gecenin konukları oldular.

 

Anadoluhisarı Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi Feridun Karakaya Sahnesinde gerçekleşen muhteşem konseri Beykoz Belediyesi TSM Konserlerinin kıdemlisi olan değerli Sanatçı ve Sunucu Dr. Ömer Önder sunarken, saz ve ses sanatçıları daha konser başlamadan sahne düzenindeki koreografileri ile mükemmel gecenin müjdeleyicileri oldular.

Dr. Ömer Önder’in saz ve ses sanatçıları ile birlikte Şef Nevin Çalışkan’ı da tanıttıktan sonra, gece Muhayyerkürdî Eserlerin peşinden, Yeşilçam Şarkıları, Türk Halk Müziği ve Halay Potporilerinden oluşan dinletileri ile devam ederken bu mükemmel akşamı Beykoz Yerel Basınından sadece Doğuş Haber Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Ozan Derviş değerli okuyucuları için takip etti.

Salonun tamamını dolduran musiki severler, koronun ve solistlerin okudukları birçok esere eşlik ederlerken, salonda adeta Beykoz Korosunu oluşturdular.

Konser sonrasında ayakta alkışlanan topluluğun Şefi Nevin Çalışkan tüm katılımcılara bir kez daha teşekkür ederken, bahar konserleri serisinin mayıs ayında devam edeceğinin müjdesinden sonra, musikiye doyan konuklar koro üyelerini çiçek yağmuruna tuttular.

İlgi Duyanlar İçin Özel Not:

Her tanesi kendi makinalarımızın ürünü olan toplamda 454 fotoğraf içerisinden, ana sayfada kullandığımız küçük fotoğraf karelerinin orijinallerini ve daha farklı birçok fotoğraf karelesini, foto galerimizde bulabilirsiniz.   

Anahtar Kelimeler : Beykoz Belediyesi,Yücel Çelikbilek,Nevin Çalışkan,Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu,Dr.Ömer Önder,Ayşe Çelikbilek,Muharrem Kaşıtoğlu,Hüsnü Kolcu,Yusuf Kesici,Taner Mert,Saniye Efe,Gaye Zayıf


Fotoğraf Galerisi


25-03-2016 6109 2 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Nevin Çalışkan 03-04-2016

2016 konserleri hk

Ozan Bey 2016 konserlerimizde göstermiş olduğunuz ilgiye çok tesekkür ederim. çekmiş olup yayınladığınız fotograflar muhteşem olmuş . konserlerimiz boyunca bize eşlik ettiğiniz için güzel yorumlarınız ve fotoğraflarınız için ben ve ekibim korist solist sazende arkadaşlarım size çok teşekkür ediyoruz. ayrıca şahsınızda tüm DOĞUŞ HABER Ekibinize de tesekkür eder işlerinizde kolaylıklar dileriz .

MÜZEYYEN ÖZGÜR 07-05-2016

GÜZEL BİR AKŞAMDI...

NEVİN HANIM BAŞTA OLMAK ÜZERE KULAKLARIMIZIN PASINI GİDEREN HER SOLİSTİ VE MÜZİKSEVERLERİ TEBRİK EDERİM ,GÖNÜLLERİNE SAĞLIK.DOĞUŞ HABERİ DE KUTLARIM.

Toplam 2 yorum bulundu. 1-2 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 492
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787