POLİSİMİZİN HIZINA LOPTOP DESTEĞİ

03-01-2007 11919 2 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Emniyet Müdürlüğü Bayramlaşma töreninde, Belediye Başkanı Muharrem Ergül, Beykoz Kaymakamlığı tarafından oluşturulan özel bir kurulun yapacağı ve gözlemleyeceği ihbar sonrasında olay yerine 5 dakikada ulaşacak ilk Polis Ekibinin 3 Memuruna birer “Dizüstü Bilgisayar” hediye edeceğini belirtti.


Beykoz Emniyet Müdürlüğü, Bayramın 3. günü Belediye Kültür Merkezinde düzenlediği bayramlaşma töreninde birçok güzelliği bir arada yaşadı. Emniyet Müdürü Kaan Bal’ın ev sahipliğinde yapılan kutlamada, Kaymakam Cengiz Gökçe, Belediye Başkanı Muharrem Ergül, Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmetlerini Destekleme Derneği Yönetim Kurulundan Ayhan Demir, Salih Horasanlı, Ayhan Şişman , Gazetemizin Genel Yayın Koordinatörü Ozan Derviş, üst düzey Polis Yöneticileri ve Polis Memurları hazır bulundu.


Emniyet Müdürü Kaan Bal, yaptığı açıklamada yeni yıl ve bayram kutlamasının birlikte olması sebebiyle ülke olarak yaşanan sevinç’e Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün başarılarını da ekleyerek, Sayın Kaymakamımızın izniyle farklı kutlamak istedik, 2004-5-6 yılları için koyduğumuz hedeflere ulaşmanın mutluluğunu yaşarken, 2007 yılında da hizmet parolamız olacak “OLAYLARA ANINDA MÜDAHALE” konusunda başarılı hizmetler veren arkadaşlarımızı takdirname ile ödüllendirmek istediklerini belirtti. Emniyet Müdürü açıklamasının devamında, Göztepe mahallesinde bir gasp olayı ve Göksu Deresinde gerçekleşen mazot kaçakçılında mesleki tecrübe ve yeteneklerini kullanarak olayın çok kısa süreçte sonuçlanmasını sağlayan 6 Polis Memuruna birer altın ödülü vererek, 2007 çalışma döneminde de bu şekilde ödül uygulamasının devam ettireceklerini söyledi.


Beykoz Kaymakamı Cengiz Gökçe, başarılı memurları kutlayarak başladığı konuşmasında, bu önemli görevi sürdürürken aile yaşamınızı asla ihmal etmeyin, çünkü sizin başarı ve başarısızlığınızın çıkış noktası orasıdır. Asla ben kaç gündür eve bile gitmiyorum hizmet anlayışında olmayın tavsiyesiyle, tüm teşkilat olarak aile bireyleriyle birlikte mutlu bir yıl geçirmelerini dileyerek bayramlarını tebrik etti.
Cengiz Gökçe Emniyet Müdürlüğünün, Polisin başarılı çalışmalarını altın ile ödüllendirme uygulaması için, her ay yapılan ihbar sonrasında olay yerine 5 dakikada giden ilk ekibe altın verilmesi teklifinde bulundu

Son olarak konuşma yapan Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, uzun yıllar Devlet kademelerindeki yöneticiliği sırasında Polislerle hep iç içe çalıştığını belirterek, teşkilata olan yakınlığının altını çizdi. Bayram ve Yeni Yıl Kutlamasının ardından, Sayın Kaymakamımızın izini olursa böylesine güzel bir uygulamanın başlangıç noktası olarak verilecek ilk altın hediyesi yerine bir defaya mahsus, yapılan ihbar sonrasında olay yerine 5 dakikada ulaşan ilk ekibin tamamına birer LOPTOP hediye etmek istediğini belirtti.(bir ekip üç kişi)
Takdirname ve ödüllerin verilmesi sonrasında toplu bayramlaşma gerçekleştirilerek tören sona erdi.


Takdirname ve Altın Alan Polislerimiz
Hüdaver Doğanay, Osman Bülbül, Muharrem Güngör, Mehmet Yorulmaz, Mustafa Şahin, Recep Ali Mercan, Kasım Odabaş, Metin Karadağ, Atilla Atasoy, Aslan Özkan, Nuh Esenkaya, İbrahim Şen, Funda Sağlam Öztürk, Tekin Negüzel, Oğuz Altıparmak, Hüseyin Keklikçi, Recep Uzun, Aytaç Aydın, Metin Yılmaz, Davut Ünsal, Kadir Can, Aytekin Koyuncu, Ersin Çak, Esra Kuru, Aydın Yıldırım, Havva Yavuz, Mehmet Ak, Fatma Kaya, Caner Yüksel, Muhsin Örgerim, Nuri Gönen, Erhan Akıllı, Fatih Davulcu, Murat Kızıltepe, Mustafa Mayda, Ali Buzdan,Sinan Gezgin, İbharim Şen






























03-01-2007 11919 2 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

tufan dereli 05-01-2007

polisimizin hızına loptop desteği

öncelikle taktirname ve ödül alan polislerimizi kutluyorum. polisimizin başarılı olması demek huzurumuzun artması demektir. eski bir beykozlu olarak haberi ve fotoğrafları incelediğimde ödül alan arkadaşlara asla bir sözüm yokta, anında müdahale konusundki başarılarından dolayı takdirname alanlar içerisinde özellikle bayan memurlarımızı hiç bir olay yerinde pek görmedik, bazen törenlerde a emniyetimizin bayan polisleride varmış diyoruz. bayanlarımız lütfen alınmasınlar ben yorumumu aktarıyorum, sokakta ekiplerde rastladığımız memurlardan ve ilçe genelindeki olaylarda gördüğümüz bir çok mumuru göremedim, hele hele bu başarılı arkadaşları yöneten yönlendiren amirlik yapan polisler yokmu, onların çabası olmasa böylesine bir başarı gelmezdi kanısındayım.
neyse amacım küçük bir çeşni katmaktı, polisimizi seviyoruz ve onlara güveniyoruz. tekrar arkadaşları tebrik ederim.

ömer ipar 08-07-2008

gelişmiş beykoz

ben urfadan ömer beykoz da bulunan ilçe emniyet müdürlüğügeliştirme başkanı sayın ayhan şişmana urfadan kucak dolusu selam lar yoluyorum sizi cokseviyoruz ayhan abi allaha emanet olun ...

Toplam 2 yorum bulundu. 1-2 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 602
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1090
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 552
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 452
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 514
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 465
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 663
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 510
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1129
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 993
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 853