YÜCEL ÇELİKBİLEK'İN BASIN BİLDİRİSİ

28-03-2014 9229 1 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı ve Ak Parti Beykoz Belediye Adayı Yücel Çelikbilek'in Basın Bildirisini orjinal haliyle, siz Değerli Okurlarımızla paylaşıyoruz.

Değerli Beykozlular
30 Mart Yerel Yönetim Seçimleri’ne çok az bir süre kaldı. Beş yıl içerisinde, başta ilçemizin en temel sorunlarının başında gelen 2B/Vakıf arazileri, büyükşehir arazileri yani mülkiyet problemi geliyordu. Sizlere 2009 seçimlerinde bir söz vermiştik. Demiştik ki, “2B’yi AK PARTİ olarak biz çözeceğiz.” Bunun için Bakanlarımızla, bölge milletvekillerimizle, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla ve siz değerli hemşerilerimizle el ele verdik. Çok çalıştık, çok gayret ettik. Ve hamdolsun çözdük…Şimdi sıra hazine arazileri ve öngörünüm alanlarında sorun yaşayan vatandaşlarımızın sorununu çözmekte. Bunlarla birlikte vatandaşlarımızın imar sorununu da yine el ele vererek, istikrarla çözeceğiz.
Şunu özellikle hatırlatmak isterim ki, Beykoz’da AK Parti istikrarı olmasayıd asla bu sonuca ulaşamazdık. Tapu, imar sorunu asla çözülemeyecek, Beykoz tarihi günlerini asla yaşayamayacaktı. Beykoz için çözümü hayal olan mülkiyet problemini çözerek, büyük bir hayali gerçekleştirdik. Beykozlu kardeşimin başını yastığa huzurla koymasına ve çocuklarının geleceğine güvenle bakabilmelerine olanak sağladık.
Değerli Kardeşim,
Bu aşamalara kolay gelinmediğini, Beykoz olarak bu günlere ancak ‘İSTİKRAR’ ile geldiğimizi özellikle tekrar vurgulamak isterim. Şimdi 30 Mart’ta bir tercih yapacağız. Bir ilk daha yaşanır ve bir belediye başkanı üst üste iki defa göreve gelme imkanı yakalarsa, mülkiyet, imar meselesinin tamamıyla çözüme kavuşması, devam eden projelerin tamamlanması ve Beykoz’un geleceği için büyük bir fırsat olacaktır.
Bununla birlikte beş yıl içerisinde 7 500 vatandaşımıza istihdam sağladık. Yeni dönemde 10 bin vatandaşımıza daha istihdam sağlayarak bu sorunu en aza indirgeyeceğiz. Yeni otoparklarla trafik sorununu minimuma indireceğiz.
Değerli Hemşerim,
Biz bugüne kadar kaliteli ve dürüst siyaset yaptık. Size asla yalan söylemedik, sizi aldatmadık. Aleyhinize olan hiçbir işin altına imza atmadık. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik. Ama verdiğimiz sözü de yerine getirmek için canımızı ortaya koyduk.
Şimdi, kamu yönetiminde yer alamamış, kanun, kural öğrenmemiş vatandaşa karşı sorumlu olmak nedir bilmeyen birileri çıkıp sizin aklınızı bulandırmaya çalışabilir. Söylediği sözün nereye gittiğini bilmeyenler,, yalanı alışkanlık haline getirenleri, üstelik vatandaşın lehine bugüne kadar bir çivi çakmamış olanları ayırt edecek sağduyuya sahip olduğunuza inancım tamdır.

Değerli Hemşerim,
30 Mart seçimlerinin önemini artık hepimiz biliyoruz. Seçim sonucunu olumsuz etkilemek için, hem sandık başında, hem sayımda hem de sonraki atmosferde ortamı bulanıklaştırmak, farklı senaryolar geliştirmek isteyenler çıkacaktır. Bunlara karşı sağduyulu ve uyanık olmalı, oyumuza sahip çıkmalıyız.
Beykoz Halkı, şuurludur, kararlıdır, vefalıdır. Yapılan çalışmaları gördüğünüze şüphem yoktur. Beykoz artık problemlerin değil, projelerin konuşulduğu ilçeye dönüşmüştür. Binlerce insanımıza istihdam sağlayacak; Kanal Riva, Karlıtepe Mesire Alanı, Kılıçlı Film Platosu, Beykoz Arena, Küçüksu Mesire Alanı, Nikah Sarayı, Yeni Kültür ve hizmet binaları, Elmalı Kent Ormanı, Kapalı Pazar ve otoparkları, Çubuklu-Kanlıca Sahil Yolu Projesi başta olmak üzere, daha başka onlarca projemizle on binlerce vatandaşımıza istihdam oluşturacak ve Beykoz’un yeni dönemde çok daha farklı imkanlarla çehresinin değişmesini sağlayacağız.

İlçemize hizmet aşkıyla çıktığımız yolda sizlerden aldığımız emaneti, sizlerin desteğiyle gururla taşımaya devam ediyoruz. Biz hizmeti aşkla yaptık ve yapacağız. Çünkü Beykoz’u çok seviyorum. Sizlerle birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duyuyorum.
Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. İdris Güllüce’nin tapu dağıtım töreninde vurguladığını hatırlatmak isterim. “Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la dördümüz el ele vererek, tüm Türkiye’yi olduğu gibi Beykoz’u da çok daha ileriye taşıyacağız.”
Bahsettiğim projeleri tamamlamak ve daha iyilerini için, 30 Mart seçimlerinde de daha büyük bir destekle yanımızda yer alacağınıza olan inancımın tam olduğunu belirtir, başta ilçemiz olmak üzere İstanbul ve ülkemize hayırlı olmasını dileri, sizleri en kalbi hürmet ve muhabbetle selamlarım.
Geleceğiniz aydınlık olsun


Yücel ÇELİKBİLEK
AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı

 

 



28-03-2014 9229 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

murat erkan 29-03-2014

selam

ustaya selam beykoz tamam,

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 427
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 441
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785