ATAYA CEVAP

11-11-2006 7038 Yorum yok. Yorum Ekle

EY TÜRK GENÇLİĞİ! BİRİNCİ VAZİFEN TÜRK İSTİKLALİNİ, TÜRK CUMHURİYETİNİ İLELEBET MUHAFAZA VE MÜDAFA ETMEKTİR. BİR GÜN İSTİKLAL VE CUMHURİYETİNİ MÜDAFA MECBURİYETİNE DÜŞERSEN VAZİFEYE ATILMAK İÇİN, İÇİNDE BULUNACAĞIN VAZİYETİN İMKAN VE ŞARTLARINI DÜŞÜNMEYECEKSİN.

EY TÜRK İSTİKBALİNİN EVLADI! İŞTE BU AHVAL VE ŞERAİT İÇİNDE DAHİ VAZİFEN, TÜRK İSTİKLAL VE CUMHURİYETİNİ KURTARMAKTIR.MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR! TÜRK MİLLETİ KAYITSIZ ŞARTSIZ BAĞIMSIZ OLMALIDIR.

AZ ZAMANDA ÇOK İŞLER BAŞARDIK; BU İŞLERİN EN BÜYÜĞÜ, TEMELİ TÜRK KAHRAMANLIĞI VE YÜKSEK TÜRK KÜLTÜRÜ OLAN TÜRK CUMHURİYETİ’DİR. FAKAT YAPTIKLARIMIZI ASLA KAFİ GÖREMEYİZ. YURDUMUZU DÜNYANIN EN MAMUR VE EN MEDENİ MEMLEKETLERİ SEVİYESİNE ÇIKARACAĞIZ. BUNDA MUVAKKAK OLACAĞIMIZA ŞÜPHE YOKTUR. ÇÜNKÜ, TÜRK MİLLETİNİN KAREKTERİ YÜKSEKTİR. TÜRK MİLLETİ ÇALIŞKANDIR. TÜRK MİLLETİ ZEKİDİR. YÜKSEK BİR İNSAN CEMİYETİ OLAN TÜRK MİLLETİNİN TARİHİ BİR VASFI DA , GÜZEL SANATLARI SEVMEK VE ONDA YÜKSELMEKTİR. HERHANGİ BİR ŞAHSIN, YAŞADIKÇA MEMNUN VE MESUT OLABİLMESİ İÇİN GEREKEN, KENDİSİ İÇİN DEĞİL, KENDİSİNDEN SONRA GELECEKLER İÇİN ÇALIŞMAKTIR.

Atatürk ilke ve inkilaplarına inanmak demek aynı zamanda geliştirmek demek. Bıraktığın mirası ancak koruyabiliyoruz Atam. Bugün geliştirdik demeyi çok isterdik. Biz yüksek inançları, değerleri unutup, yalnızca ekonomik çıkarların peşine düştük. Devletimizi fakirleştirip, ülke sermayesini aşan zenginler oluşturduk. Ancak, onlarda dış devletlere ve kendi çıkarlarına göre hareket etmekte.

Nato’nun kayıtsız şartsız tanıdığı Türkiye Cumhuriyeti üzerinde Bugün AB’ye almamak için ne oyunlar oynanıyor. Elbette izindeyiz. Ancak, bir karıncanın adımı adımlarımız. Sen, ülke topraklarını düşmanların işgalinden kurtardın şimdi biz para karşılığı o toprakları yabancılara satıyoruz. Hem de memleketin selameti için… Hatta ölümünden sonra bizler yağmaladık vatan topraklarını. Üzerine kondurduk binaları. Adına gecekondu dedik. Seçim emellerimiz uğruna sesimizi çıkarmadık. Bugün o kondu insanı hala doğal afetlerin tehtidi altında yaşam mücadelesi veriyor. Oysa ki; bu topraklardan rant elde edenler şu an ülkenin önde gelen zenginleri. Onlara hesap sormadık ki; şimdi yaşam mücadelesi veren birkaç insana hesap soralım. Ülke toprağına izinsiz el koydun, şimdi katlan sonuçlarına nasıl diyelim. Doğrusuyla yanlışıyla bizim insanlarımız onlar. Önlemini alamamakla sorumlu biraz da bizleriz. Durum buyken duyarsız da olabiliyoruz kimi zaman. Kimilerimiz yoklukla mücadele ederken kimimiz her gününü ayrı bir kutlamada geçiriyor. Sorumluluklarımızı üstlenmeden, ortada kutlanacak yeni başarılar elde etmeden senin bize bıraktığın mirasla böbürlenip duruyoruz. Hatta kimimiz gerçek ihtiyaçlıların hakkı olan bağışlarla ödüller dağıtıyor.

Öyle ya insanız, hata bizlere mahsus. Hayat devam ediyor, ‘Bugün bize yarın size diyerek avunuyoruz.’ Ancak her ne yaşanırsa yaşansın devletimizi ülkemizi, milletimizi çok seviyoruz. Zaman zaman unutsak ta; biz değerimizi senden ve şanlı tarihimizden aldık. Sana ve şanlı tarihimize yaraşır vatandaşlar olmaya ant içtik. Kendi içimizde bölünmeden top yekün milletin selameti için el ele verdiğimiz gün sana yaraşır vatandaşlar olacağız. Gösterdiğin hedefe yılmadan, yorulmadan koşacağız.




11-11-2006 7038 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 489
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787