TÜRKİYE YENİ BİR LİDER İLE TANIŞMAK ÜZERE

29-05-2012 11235 17 yorum. Yorum Ekle

Günümüz dünyası siyasetinin anlaşılmazlığından yola çıkarak, siyasetin ve siyasetçilerin kendi kendini eğittiği STK çalışmalarıyla tanıdığımız, Şahlanış Hareketi Lideri Murat Altun Beykoz’da sevgiyle karşılandı.

 

Günümüz dünyası siyasetinin anlaşılmazlığından yola çıkarak, siyasetin ve siyasetçilerin kendi kendini eğittiği STK çalışmalarıyla tanıdığımız, Şahlanış Hareketi Lideri Murat Altun Beykoz’da sevgiyle karşılandı.

Şahlanış harekatının kurucularından ve yöneticilerinden olan Beykoz’un tanınmış STK ve Siyasetçilerinden olan Mehmet Yıldız ve Yusuf Kıroğlu’nun ev sahipliği yaptığı kahvaltılı toplantı, Beykoz Belediyesi Kuruluşu olan Beytaş Kanlıca Teras’ta yapıldı.

Yoğun Beykoz gündeminin oluştuğu bir hafta sonunda oldukça kalabalık olan Şahlanış Harekatı kahvaltısının Beykozlu tanıdık konukları da oldu. Çubuklu Derneği Başkanı Erdem Çelik, Samsunlular Derneği eski Başkanı Hayrettin Özbay, Ordu-Mesudiye Kenger Derneği Başkanı Ercan Kaya;

Beykoz Sinoplular Derneği Başkanı Adnan Çelikel, CHP Milletvekili Aday Adaylarından Av. Günizi Dizdar, Gazeteci Oktay Manoğlu, Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu Yöneticilerinden Erkan Özmen, Kanlıca Mahallesi Muhtarı Refik Zengin, Çiğdem Mahallesi Muhtarı Murat Erdal ve Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı Ali Kemal Kılıç Şahlanış Hareketi Derneğinin kahvaltılı toplantısına katılan Beykozlu konuklar oldular.

 Şahlanış Harekatı Kurucularından Mehmet Yıldız ve Yusuf Kıroğlu’nun,  liderlerini Beykoz STK ve Siyasileri ile tanıştırma programının ilk ayağı olan Kanlıca buluşmasında, Şahlanış Hareketi Yöneticileri davetlilere hitap ederek çalışları ile ilgili bilgiler aktardılar.

Mehmet Yıldız yaptığı konuşmada geniş bir yelpazeye yayılan Şahlanış Hareketini Beykoz’da Kanlıca’dan başlatmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,  Beykoz un imar, ecrimisil, mülkiyet, işsizlik ve 2-B gibi ciddi problemler içerisinde olduğunu vurgulayıp, bu konuda çalışma yapan ve Beykoz’a katkı sunan her kuruma Şahlanış Hareketi olarak koşulsuz destek vereceklerini belirterek tüm konuklarına hoş geldiniz dedi.

Başkan Yardımcılı Salih Altun, Şahlanış Hareketi konusunda Genel Başkanının bilgi vereceğini belirtip, halkın estetikten yoksun bir yaşam koşullarına zorlandığını, kendilerinin bu gidişata kafa yoracaklarının altını çizdi.

 

Şahlanış Hareketi Lideri ve Genel Başkanı Murat Altun güncel politika değerlendirmesini oldukça akıcı bir sunum ile dile getirdikten sonra, bozulan adalet dengesini sağlamak için Şahlanış Hareketini başlattıklarını, Şahlanış Harekatının kesinlikle muhafazakar olmadığını ve toplumcu olduğunu belirtip sağcı ve solcu yakıştırmasından uzak durup kesinlikle “toplumcu” olduklarına dikkat çekti.

Oldukça samimi ortamda hoş sohbetler ile geçen kahvaltı sonlarında katılımcılar, konuklardan Nezahat Koptagit’in aynı binada bulunan sergisini ziyaret etmeleriyle düzenlenen program son buldu.

   




29-05-2012 11235 17 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Mete Demir 29-05-2012

Umut ve Heyecanlıyım.

Ne mutlu Şahlanış Hareketi adında inançlı , azimli insanlar, pırıl pırıl bir Lider ile Memlekete sahip çıkıyorlar. Yolları açık olsun.

Kadir Kıran 29-05-2012

Daha Çok Tanıyalım

Şahlanış Harekatı Lideri Murat Beyi Beykoz'da görmek sevindirici, lakin dar kapsamlı bir kahvaltıda değilde bir salon toplantısında olsa daha yararlı olurdu. Örneğin ilçemizde bulunan iki büyük kültür merrkezi veya yerel tv kanalları gibi, bu tür çalışmalar ile siyasetin dejenere olmamış yüzlerini tanımak açısından çok daha faydalı olacağı kanısındayım. Doğuş Haber'i de bu amatör ruh ile gerçekleşirdiği çalışma için kutlarım.

Adım Gizli Kalsın 29-05-2012

Tebrik

Yeni yüzleri tanımak çok güzel, bu toplantıya katılıp Murat beyi tanıyan Beykoz'un tanınmış siyasetçi ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerini tebrik ediyorum. Ben davet almadım ama alsaydım partimdeki karışıklık yüzünden gidebilirmiydim diye muhasebe yaptığımda adımı bile yazamadım ki gelemezdim bu sebepten gelenleri bir kez daha kutluyorum.

Sinan 29-05-2012

Yolunuz açık olsun

Menfaatler içerisinde yüzdüğüne inandığım siyaset sahnesinde, çıkarsız olarak halkı düşünen, içleri insan ve vatan sevgisi ile dolu bu hareket beni çok sevindirdi hatta duygulandırdı. Önceki zamanlarda Şahlanış Hareketi ve Lideri Sn. Murat ALTUN ile tanışma şerefine nail olmuştum.. Halkı ve Hakkı düşünen insanların yolu açık olsun inşaallah.
Sn. Lider Murat ALTUN'un Ülkemiz gençleri için ''Rol Model'' olmaya aday bir kişiliğe sahip olduğunu hissettim.
Şahlanış Hareketi, Lideri Sn. Murat ALTUN ve Yönetim kadrosuna başarılar diliyorum.

Sami Yıldız 29-05-2012

HEDEF GÜÇLÜ DEVLET GÜÇLÜ MİLLET!

Şahlanış Hareketi'nin değerli mensubu sayın Mehmet Mahmut Yıldız'ın ve Sayın Yusuf Kıroğlu ile işbirliği içinde kanlıca beytaş tesislerinde organize etmiş oldukları kahvaltı'da sivil toplum örgütleri, mahalle muhtarları, yerel basından katılımlar gerçekleşmiş,tanışma kahvaltısı çok güzel ve kaliteli insan topluluğunun bir arada olduğu kahvaltı da Şahlanış Hareketi Lideri Sayın Murat Altun Şahlanış Hareketi'nin neden ortaya çıkma gereksinimini ortaya koymakla beraber ülkemiz ve milletimizin sorunlarını,siyaset'te devam eden çarpıklıkları ve olumsuzlukları net ifadeler ile ortaya koymuştur.Kahvaltı amacına ulaşmış olup,sıcak bir ortamda başlayıp yine sıcak temenni ve vedalarla son bulmuştur.Kahvaltıyı organize eden Sayın Mehmet Mahmut Yıldız ve Sayın Yusuf Kıroğlu beylere bir kez daha teşkkür ediyor,nice ortak ve başarılı imza atmaları dileklerimizle.

Sami Yıldız 29-05-2012

HEDEF GÜÇLÜ DEVLET GÜÇLÜ MİLLET!

Şahlanış Hareketi'nin değerli mensubu sayın Mehmet Mahmut Yıldız'ın ve Sayın Yusuf Kıroğlu ile işbirliği içinde kanlıca beytaş tesislerinde organize etmiş oldukları kahvaltı'da sivil toplum örgütleri, mahalle muhtarları, yerel basından katılımlar gerçekleşmiş,tanışma kahvaltısı çok güzel ve kaliteli insan topluluğunun bir arada olduğu kahvaltı da Şahlanış Hareketi Lideri Sayın Murat Altun Şahlanış Hareketi'nin neden ortaya çıkma gereksinimini ortaya koymakla beraber ülkemiz ve milletimizin sorunlarını,siyaset'te devam eden çarpıklıkları ve olumsuzlukları net ifadeler ile ortaya koymuştur.Kahvaltı amacına ulaşmış olup,sıcak bir ortamda başlayıp yine sıcak temenni ve vedalarla son bulmuştur.

mehmet doğan 29-05-2012

1 numara

Son günlerde eksikliği hissedilen ,yeni ve güzel günlere gidiş yolunu açmasını beklediğimiz lider ,sevgili büyüğüm sn. Murat ALTUN beyfendinin başlatmış olduğu ,20 yılı aşkın süredir takipcisi olduğumuz ŞAHLANIŞ HAREKETİ atmış olduğu tohumun yeşermesiyle daha çok gün yüzüne çıkmış oldu.
Yolun açık olsun MURAT ALTUN daha nice günlerde beraber olmak dileğiyle

Salih DURSUN 29-05-2012

BÜYÜK TÜRKİYE SEVDALILARI

Türk siyasetinde bir boşluk bulunmaktadır millet aradığını şu anki iktidardada bulabilmiş değildir,bu bağlamda Şahlanış Hareketi bu boşluğu doldurmak için dürüst,ehil,hak ve adalet 'ten yana olan bu uğurda çaba sarf eden kadrolarıyla hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir.Şahlanış Hareketi Lideri bilgi ve birikimiyle milletine hizmet etmek için çıktığı bu uzun ve meşakatli yolunda inşallah başarıya ulaşır.Türkiye'nin ve Türk Dünyasının Lideri Murat ALTUN yolun açık olsun,Türk Gençliği Seninle Gurur Duyuyor...

İzzet ŞARK 29-05-2012

Allah Başarılarınızı karşılıksız bırakmasın.

Tüm Şahlanış Hareketi mensuplarına,Şahlanış Hareketi Lideri sayın Murat Altun'a ve bu kahvaltıyı organize eden sayın Mahmut Metmet Yıldız ve sayın Yusuf Kıroğluna başarılarının daim olmasını diliyorum..

sezgin yıldırım 29-05-2012

hasretle beklenen..

Sayın Murat ALTUN'un şahsında bu harekette emeği geçen tüm Türkiye sevdalısı dostlarımı kutluyorum.Bu güzel insanın ve kader birliği yaptığı dava arkadaşlarının sayesinde yüce milletimiz ,üzerindeki ölü toprağını silkeleyip ayağa kalkacaktır.dualarımızda yüreğimizde sizlerle muğladan selamlar saygılar sunuyorum..

Toplam 17 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 427
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 430
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785