KIZILAY BEYKOZ ŞUBESİ ÖDÜL YEMEĞİ

29-06-2006 5530 Yorum yok. Yorum Ekle

Kızılay Beykoz Şubesi Kavacıkta yaptırmakta oldukları “Beykoz Kavacık Tıp Merkezi” binasının, bitme noktasına gelen inşaatına katkı koyan kişi ve kurumlara, Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali’nin de katıldığı yemekte onur ödülleri verildi.

Sevinç Yılmaz Başkanlığında Tahir Özkoral, Ahmet Ansan, Figen Ardınç ve Seyfullah Ağsakal’dan oluşan Kızılay Beykoz Şubesi Yöneticileri, Kavacıkta hayırsever bir Yurttaşımızın bağışladığı arsa üzerine, tamamen bağışlarla gerçekleştirdikleri “Beykoz Kavacık Tıp Merkezi İnşaatını” bitme noktasına getirdiler.


Kızılay Beykoz Şubesi Kavacıkta yaptırmakta oldukları “Beykoz Kavacık Tıp Merkezi” binasının, bitme noktasına gelen inşaatına katkı koyan kişi ve kurumlara, Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali’nin de katıldığı yemekte onur ödülleri verildi.



Kızılay Bağışçılarına çeşitli kategorilerde onur ödülleri verilen geceye, Beykoz Kaymakamı Cengiz Gökçe, Çavuşbaşı Belediye Başkanı M.Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül’e vekaleten Belediye Meclis Üyesi Sinan Yıldız, Acar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar, Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Ekince, Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aras ve onur ödülü alan Kızılay Bağışçıları katıldı.






Kızılay Beykoz Şubesinin davetiyle gecenin sunumunu üstlenen Genel Koordinatörümüz Ozan Derviş Tıp Merkezi İnşaatının başlangıç noktasından, bitme noktasına kadar olan bölümünü davetlilere anlattıktan sonra, Şube Başkanı Sevinç Yılmaz davetlilere hitap ederek teşekkür etti.

Gecenin onur konuğu olan Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, konuşmasında Türk Kızılayının tarihsel sürecinden bahsedip, ülkemiz içerisindeki saygınlığının yanı sıra, ülke dışındaki istatistikleri dayanan etkin kimliğinden bahsetti. Küçükali konuşmasının sonunda Beykoz Şubelerinin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gecede Ekinci Holding ten Yasin Ekinci ile yıllar sonra tekrar karşılaşmaktan duyduğu memnuniyeti davetliler ile paylaştı.
Sevinç Yılmaz, Genel Başkanına düzenledikleri ödül yemeğine katılması anısına,yönetim kurulu adına, Beykoz ürünü olan sembolik bir cam mamül armağan etti.

Beykoz Kaymakamı Gengiz Gökçe yaptığı konuşmada, Kızılay Tıp Merkezi yapımıyla ilgili Sevinç hanım bana geldiğinde işlerinin çok zor olduğunu belirtmiştim, çünki sadece bağışlarla bu işin altından kalkmanın ne denli güç olduğunu bildiğim için, o zamanlar bazı çekincelerim olmuştu. Görüyorum ki Başkan sağlığını kaybetmek pahasına arkadaşları ile verdikleri mücadeleden galip çıktılar onları tebrik ediyorum dedi.



Geceye katılan iş adamları adına davetlilere hitap etmesi için mikrofona davet edilen İsmet Acar, katılımın azlığından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Bu gece de çok farklı amacının olduğunu, katılımı yüksek olan geceden hatırı sayılır bir yardım çıkabileceğini düşünüyordum, demek ki insanlarımızın duyarlılıkları farklı, katılan arkadaşlara teşekkür eden Acar Kızılay Beykoz Şubesine “Yüz milyar” bağışladığını, özellikle Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali’ye, hitaben siz Beykoz’dan gözünüz arkada ayrılmayın, biz bu inşaatı bitirir, teknolojinin son aletleri ile de donatırız dediğinde salon görülmeye değerdi.

Gece’de İsmet Acar altın, Nilüfer Uzel ve Ulvi Gözümoğlu gümüş, Nebahat Atmaca ve Nedret Koray bronz madalya, Kemal Koç (kızı) yaka rozeti, Cengiz Gökçe, Muharrem Ergül (vekili), M.Hanefi Dilmaç, Celal Aras plaket, Ozan Derviş, Dost Beykoz (Sabire İşgören), Kadir Öztürk, Cemal Yavuz, Hüseyin Erkan, Zeki Paşalı, Uğur Alpay, Kemal Yeşilyurt ve Zamine Kocaoğlu’da onur belgesi aldılar.
Hiçbir mazeret bildirmeden geceye gelmeyen birçok davetlinin Plaketleri, Kızılay Beykoz Şube Başkanlığı tarafından ilerleyen zaman içerisinde kendilerine takdim edileceği açıklandı. Gecenin en güzel şekilde geçmesi için ellerinden gelen çabayı sarf eden Şube Yönetim Kurulu üyeleri davetlileri ve Genel Başkanlarından tam not aldılar.



Başlangıç noktasından itibaren Beykoz Kavacık Tıp Merkezi İnşaatını onur meselesi yapan Kızılay Beykoz Şubesi Yönetimi, ortaya koydukları eser ile şimdiden tüm Beykoz’un ilgi odağı oldular. Kaldı ki, ilçe Kaymakamı Cengiz Gökçe yaptığı konuşmada, ben ortaya bu şekilde başarılı bir çalışma çıkabileceğini tahmin etmiyordum diyerek, öz eleştirisini tüm davetliler önünde yaptı.
Kızılay Beykoz Şubesi Yönetim Kurulunu, yakından takip ettiğimiz başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ediyoruz. Ayrıca Tıp Merkezi İnşaatına, çeşitli ekonomik yardımlarda bulunan Kızılay bağışçılarını da tebrik ediyoruz.




29-06-2006 5530 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 602
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1090
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 552
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 452
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 514
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 466
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 663
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 510
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1129
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 993
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 853