Beykoz Çayırı “Türkçülük Gününde” Sanki Erciyes Tekir Yaylası Gibiydi

05-05-2008 4644 3 yorum. Yorum Ekle

MHP İstanbul İl Başkanlığı Türkçülük Bayramını, Beykoz İlçe Başkanlığının ev sahiplinde, hava muhalefetine rağmen yoğun katılım içerisinde, büyük bir coşku ile kutladı.


Türk Dünyasının iyi bildiği Erciyes Tekir Yaylasındaki MHP etkinliklerini andıran, Beykoz Çayırındaki Türkçülük Bayramı zaman zaman yağışlı hava nedeniyle tam bir yayla şenliği görüntüsüne dönüştü.


Sabahın erken saatlerinde başlayıp günün geç saatlerine kadar devam eden etkinliğin belirli bir bölümüne katıldığımız için, gözlemlerimizi aktarıp, MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu imzası ile alandaki herkese dağıtılan günün anlam ve önemini belirten yazılı metni aktaracağız.




Türkçülük Bayramının, Beykoz İlçe Başkanlığının İlçe genelinde siyasi duruşlarını net ortaya koyması,
Beykoz sorunları adına çözüm önerilerini hep sıcak ve taze tutmaları, bütün bunların ilçe yerel basınında oldukça geniş yer bulmasının neticesinde Beykoz’da yapıldığını düşünüyoruz. Hangi şekilde olursa olsun, Beykoz tarihi bir gün yaşadı ve Beykoz İlçe Başkanlığı bu etkinlikten yüzünün akı ile çıktı.



Başta İlçe Başkanı Sadık Ali Uslu Başkan ve Yönetim Kadrosu, alandaki tüm misafirlerini tek tek dolaştılar. İstanbul’un birçok ilçe ve mahalle teşkilatlarının çadır kurduğu alanda, Kızılay’ın kurduğu büyük çadırda kan bağışları gerçekleşti.





MHP İstanbul Milletvekili Ümit Şafak, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Taytak, İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Kılıç ve birçok Muhtar, CHP eski Beykoz İlçe Başkanı Metin Çanak, CHP Belediye Meclis Üyesi ve Kars-Der Başkanı Mehmet Demir gözlemleyebildiğimiz protokol konukları oldu. Etkinliğin tam güne yayılması ve protokolünde zaman içerisinde değişkenlik göstermesi sebebiyle, sıhhatli bir protokol bilgisi aktaramıyoruz. Beykoz Çayırında o kadar güzellikler yaşandı ki, alandaki katılımcılar ve davetliler kendilerini alabildiğince doğal hissettiler.



MHP İstanbul Milletvekili Ümit Şafak’ın etkin konuşması ile günün önemi ve Partisinin çalışmaları konusunda bilgiler aktardıktan sonra, birbirinden değerli Sanatçıların sunduğu müzik ziyafeti ve Halk Oyunları ekibinin gerçekleştirdiği gösteriler alandaki güzellikleri devam ettirdi.










05-05-2008 4644 3 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

FAHRİ ORMANLI 05-05-2008

"BU GÜZELLİKLER BİZE YAKIŞIR"

TARİHİ BEYKOZ ÇAYIRINDA TARİHİ BİR GÜN DAHA YAŞANDI TEMENNİM VE DİLEĞİM BUNDAN SONRA HER YIL ERCİYES GİBİ BU GÜZEL GÜNÜMÜZ HER YIL TEKRAR EDİLEREK VE KATLANARAK BÜYÜYEREK AYNI YERDE VE ADRESTE KUTLANSIN , KUTLANSIN , KUTLANSIN. EMEĞİ GEÇENLERE VE NE MUTLU TÜRKÜM DEĞENLERE BU GÜN KUTLU OLSUN.

Gaddar Zalim YARIMALİM 06-05-2008

Stokholm Sendromu ve MHP

1970 li yıllarda İsviçrenin Stocholm kentinde bir bankayı soyanlar içeride ki vatandaşlarla beraber çalışanları ve banka görevlilerini 6 gün süreyle rehin almışlar.Bu sürenin sonunda soyguncular yakalanmış fakat rehinelerin hiçbiri soyguncular aleyhinde ifade vermemiş.Hatta bazıları soyguncuların mahkeme masraflarını karşılamak üzere bir araya gelerek onlara avukat bile tutmuşlar.Bu tarihten itibaren mağdurların kendisine zarar verenleri savunma psikolojisi içerisine girdikleri olaylar Tıp Literatürüne "STOKHOLM SENDROMU olarak geçmiş.Türk Siyasetinin son on yılına bakıldığı vakit,APO nun idam dosyasını hukuka aykırı olarak mecliste 2 yıl bekleten,kuran kurslarına gitme yaşını ilköğretim sonrasına çıkartan,Türk ekonomisinin başına Amerikadan İthal "DERVİŞ" lerin gelmesine sessiz kalan,Tahkim yasasıyla ululararası ticari anlaşmalarda Türk Mahkemelerini yetkisiz kılan,Yıllarca "HÜRRİYETİ İÇİN BAĞIRDIĞIMIZ DOĞU TÜRKİSTAN" da ki kardeşlerimize zulmeden Çin Devlet Başkanı Zemin'e ALTIN KAPLAMALI SİLAH HEDİYE EDEN...(ÖRNEKLER ÇOĞALTILABİLİR) bir siyasi hareketin hala bu vatan da takdir görüp meclise girebilmesi herhalde ancak "Stokholm Sendromu " ile ifade edilebilir. Aziz Milletimize Geçmiş Olsun...

adsız 07-05-2008

çene altı

sahneye çıkardığınız teyzemin başörtüsü sizn istediğiniz gibi bağlı değildi (yani çene altı)değildi.bu fotografları genel başkanınız görse beykoz mhp gerici demezmi

Toplam 3 yorum bulundu. 1-3 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839