Konuk Defteri

doğuş haber 10-10-2007

yeni mahalle den sayın ersin burhanoğlu ve mehmet zeki kayırcan yazmış olduğunuz mesajı ziyaretçi böyümüne yazırsanız hemen yayınlayalım.
teşekkür ederiz.

bekir yeşiltaş 22-09-2007

BEN BURADAN DOĞUŞ HABER' E TARAFSIZ YAYINLARINA OZAN BEY' E VE BİRÇOK BEYKOZ SEVER HABERCİLERE SAYGILARIMI SUNUYORUM.
ÇALIŞMALARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.

Ozan Derviş 12-09-2007

Radyoculuk hayatımın önemli bir bölümünü paylaştığım Can Dost Kaptan'a, ve onun sayesinde artık benimde Dostum olduklarını gördüğüm çok değerli Sanatçılarımız LA'L ve Şafak SÖNMEZ'e tabiki ismi ve icraatlarıyla, müzik bilgisi olan herkesin saygı duyduğu Türkiye'nin Müzik dehalarından olan ve Can Dostum Kaptan'ın ağabeyisi olduğu için benimde ağabeyi olarak gördüğüm, Ömer Faruk GÜNEY ağabeyime gönül dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ozan DERVİŞ
Doğuş Haber Gazetesi ve www.dogushaber.com
Kurucusu ve Genel Yayın Koordinatörü

LA'L 07-09-2007

Selamlar beykoz hala içimde sıcaklığının tadı olan güzel beykoz...Kaptan abimin doğduğu güzel küçük şirin şehir...Doğuş Haber Ozan DERVİŞ size imrenmemek eldemi, Kaptan abim gibi bir dosta sahipsiniz.. Başarılar diliyorum.. Sevgiler..

La'L
www.lal.com.tr
lal@lal.com.tr

Şafak SÖNMEZ 07-09-2007

Can Dostum Kaptanımın Doğduğu Toprakların Gazetesi DOĞUŞ HABERE Selam Olsun.. Zafer Bayramında çayırındaki Sahneden Seslenme Şansım Oldu İnsanı Sıcak, Atmosferi Süper, Gazetesi Güzel Beykoz, Yıllar Öncesinde Aynı Masayı Paylaşan Canımın Dostu Ozan Bey Başarılarınızın Devamını Diler Tüm Samimi Duygularımla Sizi Öperim..

Şafak SÖNMEZ
www.safaksonmez.com
safak@safaksonmez.com

Ömer Faruk GÜNEY 07-09-2007

Merhabalar; Duydumki BEYKOZ'un bir gazetesi varmış ben geçmi kaldım duymakta bilmiyorum ama kaptanda olmasa bu yoğunlukta yine duymayacaktım sanırım... İnceledim gezdim gördüm.. doğruya doğru ne demeli başka..? Yürüdüğünüz bu yolda başarılarınızın devamını dilerim Ozan Bey.. Saygılarımla..

Ömer Faruk GÜNEY

Bay Kaptan 07-09-2007

Dilimiz sürçi lisan etti ise af ola ama değer değerince olana, ilgi seviyesince, sevgi sana layıktır.. Ha bu arada şu mesaj buloğu almaz dostluğunun ne kadar güzel olduğuna..Beykozun doğuşu, güzel insan, Dost seni sevenlerini üzme.!!!Aldırma her yazılan mısralara, meyve veren ağaç taşlanır unutma.. Sevgi ve Saygılarımla..

Bay KaPTaN

Bay Kaptan 07-09-2007

Ey benim güzel dostum; gel bakim şöyle önce o yanaklarından öpeym seni gene döktürüyorsun.. Var ol emi...! Seni analamak için filozof olmaya gerek yok, insanın azıcık beyni olsun yeterli..Senin dostluğundan şüphe duymaya yine gerek yok, yarım kilo yürek olması yeterli.. Yıllar vardır seni tanırım beni cezbeden yanlarından bir tanesi, işinde ciddiyetin, beykoza sevdan, dostlarına saygın, e bu üçü bir araya gelince koca bir OZAN DERVİŞ ortaya çıkıyor.. Sanat camiasının, küçük büyük iş adamlarının, edebiyatçıların, sporcuların, küçükten büyüğe herkesin desteğini almış, büyük adımlarla buraya gelmişsin, buna KAPTAN şahit, ben kimseyi çok tanımam ama canını sıkmana inan değmez, fransız kalmayayım iki cümlede ben edeyim dedim,

Ali Haydar Vezirlioğlu 31-08-2007

sayın ozan bey devamlı bindirme yapıyorlar size sizde bol bol cevap yazıyorsunuz ziyaretçi defteri sizin yorumlarınız ve açıklamalarınız ile dolu aldırmayın ve cevap yazmak zorundada değilsiniz cevap yazıyorsanız gelen mesajlarıda yayınlamalısız eyvallah

Ozan Derviş 18-08-2007

Sayın Hızır bey dilekleriniz için teşekkür ederiz, derneklerimizi abfabatik sıraya göre yazmamamızın sebebi vatandaşları yanıltmak istemediğimiz için. Zİra bizim listemiz derneklerin sahneye çıkış sırasına göredir. Tekrar ilginize teşekkür ederiz.
Ozan Derviş
Genel Yayın Koordinatörü

Toplam 156 yorum bulundu. 71-80 arası listeniyor.