|
|
| Kategori : Haberler Tarih : 27 Temmuz 2010 11:50 |
P.Bahçe Parkı haberimiz sonrasında ivedilikle temizlendi |
Beykoz Bld. Temizlik Ekiplerinin Başkan Danışmanı İsa Sucuoğlu Yönetimindeki yeni çalışma programı ile ilgili haberimiz sonrası, duyarlı bir okuyucumuzun P.Bahçe Parkı ile ilgili olumsuz fotoğraf görüntülerini 2. bir haber olarak yaptıktan sonra 26 Temmuz 2010 P.Tesi günü P.Bahçe Parkı tepeden tırnağa temizlendi. |
Beykoz Bld. Temizlik Ekiplerinin Başkan Danışmanı İsa Sucuoğlu Yönetimindeki yeni çalışma programı ile ilgili haberimiz sonrası, duyarlı bir okuyucumuzun P.Bahçe Parkı ile ilgili olumsuz fotoğraf görüntülerini 2. bir haber olarak yaptıktan sonra 26 Temmuz 2010 P.Tesi günü P.Bahçe Parkı tepeden tırnağa temizlendi.
Konu ile ilgili bilgisine baş vurduğumuz Belediye Başkan Danışmanı İsa Sucuoğlu, P.Bahçe Parkının İBB bünyesinde kalan bir çalışma programında olduğunu, buna rağmen mahalle muhtarı ve vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine haftada iki kez bu parkı Beykoz Belediyesi ekipleri olarak kendilerinin temizlediğini dile getirdi.
Haberimizin gerek okurlarımız gerekse yerel yöneticiler tarafından takip edilmesinden, istekler doğrultusunda adım atılmış olmasına vesile olmamızdan dolayı mutlu olduk. Tekrar başarılı çalışmalarını haber yaptığımız Beykoz Belediyesi Temizlik İşleri Yöneticilerine çalışanlarına ve duyarlılığı ile haberin örnek bir boyut olmasına katkı koyan A.S isimli okuyucumuza teşekkür ederek, P.Bahçe Parkının temizlendikten sonra çektiğimiz fotoğraf karelerini siz okuyucularımız ile paylaşıyoruz.
|
Bu sayfa 364 defa okunmuştur. |
 |
| » Sıra Vatandaş Olarak Bizde |
Beykoz Belediyesine teşekkür ediyorum, şimdi aynı duyarlılığı göstermek bu parkı kullanan vatandaşlarda ve özellikle P.Bahçe sakinlerinde, vatandaş olarak bu tür yerlerin korunması konusunda duyarlı davranıp davranmayanları uyarırsak, görevlilerin temizlik gününe kadar hoş olmayan görüntülerin çıkması önlenmiş olur. Tekrar teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim
27/07/2010 13:22, Hüsamettin |
|
| » yerel gazetelerin işi zor |
Demek ki yerel gazeteler beykozu sürekli gezip çöp yığınlarını haber yaparsa temizleniyor.Yapmazsa işimiz allaha kalmış
28/07/2010 14:34, can beykozlu |
|
|