HEPSİNE KARŞI, BİZ TEK…

27-02-2020 3557 Yorum yok. Yorum Ekle

Bugünleri gördükçe geçmişi özlememek mümkün olabilir mi?

Orta ve kuzey Avrupa dışında dünya, felaketlerle mücadele ediyor. Bir taraftan doğal afetler, yangınlar, seller, fırtına tayfunlar, depremler…

Hiçbiri durup dururken olmuyor…

Afrika bildiğimiz gibi yokluk, sefalet, ilkellik başladığı gibi devam ediyor. Sözüm ona gelişmiş dünya ülkelerinin elleri hep üzerlerinde..!! ama yaşam standartlarını yükseltmek için değil de Sömürü için.

Mandela gibi özgürlük savaşçısı liderler de çıkmıyor artık. Neden..??

Çünkü kendi çıkarları, menfaatleri, insanların canından daha önemli. Arap yarımadası ve sınır ülkelerimizi daha da vahim… En acısı da Cehalet ve Tembellikleri Pik yapmış durumda. Allah dağına göre kar vermiş ama onu da işlemeye kafa çalıştırmıyorlar. Paranın esiri, kölesi olmuşlar. Pislikleri ise cabası. Müslümanlıkla uzaktan yakından ilgileri yok, yok, yoook…

Dünyanın İslam’ı layıkı ile yaşayan tek ülkesi Biziz. Ve çalışkanlığı ile her şeyin üstesinden gelecek, vatansever, bayrağına tutkulu, inançlara saygılı, insanların sevgi ile yaşadığı bir ülke iken,

Bütün bunlar birilerine, Battı..!! ve rahatsız etti.

İstiklal harbi ile arkalarına bakmadan kaçanlar, denize dökülenler, meğer kötü emellerinden vazgeçmemiş olacaklar ki;

45 yıldan fazladır tasarlayıp hayata geçirdikleri, Türkiye’yi oyalama, yıpratma, ayağa kaldırmama planlarını her geçen gün daha da DOZ… arttırarak sürdürüyorlar. Birde Osmanlı Döneminden buyana satın alınabilecek Vatan hainleri çoğalınca, ekmeklerine yağ sürülmüş oluyorlar.

Ve benim Ülkem tüm bunlara rağmen, Demokrasi uğruna, Avrupa uyum yasaları çıkarına hainlere göz yumuyor.

İçeride yıllardır verilen mücadele başarıya ulaşınca bu defa Suriye de kurdukları PARALI TERÖR örgütleri ile karşımıza dikildiler. Birçok Ana kuzusu ŞEHİT verdik belki ama çok şükür sınırlarımızdan uzaklaştırmayı başardık. Ama yetmiyor…Hainle dört koldan birleşip geliyorlar ve Ülkesini onlara Peşkeş..!! çeken Esad denen zavallının Halkını koruyup kollamak MEHMETÇİK’e kalıyor… Doyurmak ta TÜRKİYE ye… sadece doyurmak olsa ne ala…

Dünyanın tüm kaynaklarını verseniz ,istemem demeyecek OBUR ötesi ABD-AB-İSRAİL-RUSYA…

Hepsine karşı, BİZ TEK…

Dost gibi görünen hiçbir yabancı güce güvenmiyorum. Uyurken bile, tek gözümüz açık olacağı günlere doğru yol alıyoruz..!!

Türk Halkı olarak silkinmezsek, Devrim niteliğinde kararlar almaz isek, bir olup tek yumruk olmaz isek, şakası yok…

Yukarıdaki güçlere karşı büyük tehdit denilen ÇİN… bir Biyolojik saldırı ile yerle bir oldu… Belki de bitti. Takip ediyorsunuzdur, yazımın başında bahsettiğim orta Avrupa ve İskandinav ülkelerinde bu ve buna benzer olaylara şahit oluyor muyuz? hayır.

Yine  tam ortalarında, Müslüman ve günahsız insanlar topluca katledip yok edildi. Kılları kıpırdadı mı ? hayır.

Neden ?

Çünkü orada onların istediği petrol, maden ve doğal kaynaklar yok. Olsa bile Avrupa ya ancak yeter diye salça olmazlardı. Yine, Balkan ülkeleri yanı başlarında yokluk içindeler. En büyük avantajları Nüfus azlıkları.

Ya biz, öylemiyiz… her geçen gün artan bir nüfus olmamız yetmiyormuş gibi kaçan göçen bize sığınıyor. insanlık adına kapılarımızı açıyoruz. Avrupalılar ise tekme tokat kovalıyorlar, onlar ne yapıyorlar dileniyor, çalıyor, soyuyor, gasp ediyorlar… Ben de ne diyorum vatanını, doğup büyüdüğü topraklarını korumak yerine bırakıp kaçan insanlardan ne beklenebilir ki. Umarım her şey düzelir de dönerler ülkelerine. Ama umutsuzum. İnsan her gün değil, bir kere ölmeli.

Bana ayrılan sütunlar yetseydi daha devam ederdim ama,,,,,,

Vatan ve Millet sevgisi ile kalın, iyi olun, iyilikler yapın..

Saygılarımla...

Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 495
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 471
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 473
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 402
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 429
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 390
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 468
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785